Domovská stránka > J > Jak Nastavit Dvojklik Na Myši?

Jak nastavit dvojklik na myši?

V okně Průzkumníka Windows stiskněte klávesu F10 a klikněte na Nástroje -> Možnosti složky. Na záložce Obecné v části Klepnutí a dvojité kliknuté zvolte Otevřít položku kliknutím (vybrat ukázáním) a dále zvolte jednu z variant ohledně podtrhávání, která vám lépe vyhovuje.

Přečtěte si více

Související článek

Jak změnit ukazatel myši?

Chcete-li změnit vzhled ukazatele myši, klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely. Chcete-li změnit vzhled všech ukazatelů, klikněte na rozevírací seznam Schéma a poté na nové schéma ukazatele myši. Klepněte na tlačítko OK.

Jak chytit myš bez Pasticky?

Je ale třeba nalákat myš na vhodnou návnadu a také je zásadní past dobře umístit. Co se týká návnady, nejlépe funguje chlebová kůrka opečená na slanině, ořech, kousek sýra nebo salám.
Jak se zbavit myši ve zdi?
Myši se dají vypudit i elektronickými plašiči. Je to malá krabička na baterie nebo do zásuvky, která vydává nepříjemné zvuky, které lidské ucho neslyší. Zvuk se nešíří přes zdi, je tedy potřeba dát do každé místnosti jeden plašič. Jedna z babských rad doporučuje využít citlivý čich hlodavců a odpudit je vůní.

Kam vyleze myš?

Myš domácí vyleze po hrubé omítce, pnoucí vegetaci, nebo po trubkách a kabelech i do vyšších pater budov a protáhne se skulinou i 15 mm širokou, tedy se snadno ukryje za nepřiléhajícími lištami, podlahovou krytinou v rozích místností, za obložením apod.
A jak odblokovat myš?
Restartujte PC. Pokud máte Bluetooth myš (bez USB přijímače), tak v PC vypněte a následně znovu zapněte rozhraní Bluetooth. Je možné, že bude nutné myš znovu spárovat. Vyzkoušejte myš v jiném počítači nebo jinou myš v aktuálním počítači, abyste zjistili, zda se problém týká myši.

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

A co mám dělat když mi nefunguje myš?

Nejprve se podívejte, zdá máte na notebooku v nejvyšší řadě kláves ikonu touchpadu. Ikony jsou většinou modré a tato ikona bývá na klávese F5, F7 nebo F9. Ikona na klávesnici může být i přeškrtnuta. Stiskněte tlačítko s ikonou (většinou ho musíte stisknout v kombinaci s klávesou [Fn]), a touchpad se opět aktivuje.
Navíc, proč mi nefunguje kurzor?
Pokud váš touchpad nefunguje, možná pro něj nemáte ovladač, nebo je ovladač zastaralý. Problém může pomoct vyřešit aktualizace nebo přeinstalace ovladačů touchpadu ve Správci zařízení. Pokud chcete otevřít Správce zařízení, zadejte správce zařízení do pole Hledat na hlavním panelu a pak vyberte Správce zařízení.

Můžete se také zeptat, jak si změnit cursor?

Změna kurzorů na vašem počítači

Najděte a aktivujte panel Myš. Přepněte na záložku Ukazatele, vyberte roli, klikněte na Procházet a zvolte stažený soubor. Nakonec klikněte na OK. Alternativní cestou pro změnu ukazatelů je použití nástroje Change Cursor (freeware).
Jak zrychlit pohyb myši?
Úprava konfigurace u vysoce výkonných myší

Maximalizace rychlosti pohybu u specializovaných myší, jako jsou třeba právě tyto, je často o něco jednodušší. Většina z nich totiž má přímo pod rolovacím kolečkem dvě tlačítka. Po stisku spodního tlačítka myš pojede pomaleji, po stisku horního tlačítka se její pohyb zrychlí.

Co to je kurzor?

Kurzor (karet) je ukazatel na počítačovém monitoru. Ukazuje místo, na kterém bude počítač reagovat na vypsání znaku nebo stisk tlačítka počítačové myši, touchpadu apod. Přesněji, kurzor označuje ukazatel počítačové myši (touchpadu, apod.), zatímco karet je ukazatel klávesnice.

By Queenie

Similar articles

Jak libovolne pohybovat s obrazkem ve Wordu? :: Jak číst metadata?
Užitečné odkazy