Domovská stránka > J > Jak Změnit Formát Videa Z Avi Na Mp4?

Jak změnit formát videa z AVI na MP4?

Top 1: Apowersoft Online Video a Audio Konvertor Zdarma

S tímto nástrojem zdarma, můžete nejen převádět multimediální soubory mezi AVI a MP4, ale také mnoho jiných formátů.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký formát pro Kindle?

Pro Amazon Kindle jsou podporovány formáty PDF, MOBI, AZW, DOC, HTML a TXT.

Lidé se také ptají, jak převést z avi do mkv?

Metoda 1: Jak převést AVI na MKV pomocí VLC

Krok 1: Otevřete VLC a vyberte Převést / Uložit z Media menu. Krok 2: V dialogu Otevřít média klikněte na přidat můžete přidat soubory AVI, které chcete převést. Udeř Převést / Uložit tlačítko.
Jak upravit formát videa?
Pokud jde o změnu formátu videa, MiniTool Movie Maker Zde se doporučuje bezplatný převaděč videa. S tímto nástrojem nepotřebujete žádné odborné znalosti v oblasti úpravy videa, abyste mohli snadno změnit typ souboru videa, protože nabízí rozhraní podobná čarodějům.

Lidé se také ptají, jak zmenit koncovku videa?

Prism Video File Converter si poradí s konvertováním videosouborů s koncovkou AVI, MPEG, VOB, ASF, MP4 a WMV. Stačí pouze přidat soubory k převodu do seznamu, nastavit výstupní parametry videa (vybrat formát výstupního videa – ten je závislý na instalovaných kodecích v systému) a stisknout tlačítko ke konvertování.
Jaký video Converter?
K převodu videa a zvuku stačí bezplatná verze Any Video Converter. Chcete-li převést DVD, stáhnout video a nahrát video, musíte upgradovat na jeho placenou verzi.

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak převést video do MP3?

Audio Video Converter to MP3 & MP4 je dokonalý software pro převod videa, který dokáže převést domácí DVD a video soubory včetně 4K videí na všechna populární videa a audio, jako jsou MP3, M4A, WAV, WMA, AAC, OGG, MP4, MOV, MKV, AVI, WMV, MPEG, WEBM, FLV, spolu s HD videi.
Jak udělat z MKV mp4?
Spusťte VLC multimedální přehrávač a klikněte na záložku Média a Převést / Uložit. Kliknutím na tlařítko Přidat vyberte na pevném disku video soubor MKV. V okně Výběr souboru už vidíte ten, který jste vybrali. Dále klikněte dole na Převést / Uložit.

Co je to MKV?

MKV je video formát, který je součástí open sourcového multimediálního kontejneru Matroska. Obecně kontejner je jakýsi obal do kterého se vkládají další data. Nejčastěji se do kontejneru vkládá video se zvukem, ale v případě Matrosky se může jednat také o titulky či menu.
A jak změnit formát videa na avi?
Nesjnáze můžete převést video ve formátu MOV například do AVI v programu nazvaném Convert MOV to AVI. Program je zdarma a nevyžaduje instalaci dalších programů.

Můžete se také zeptat, jak převést video na avi?

Nejčastěji opěvovaným programem pro převod souborů je Format Factory. Instalační soubor má kolem příjemných 40 MB a odkaz na něj naleznete na konci článku. Instalace je snadná a rychlá, stejně jako následná práce aplikací. Pozor je zde dobré dát pouze na instalaci toolbaru vyhledávače "Ask", kterou nedoporučuji.

By Thea

Similar articles

  • Jak zmenit obrazovku iPhone?

    Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

  • Jak změnit ukazatel myši?

    Chcete-li změnit vzhled ukazatele myši, klikněte na tlačítko Start a potom na položku Ovládací panely. Chcete-li změnit vzhled všech ukazatelů, klikněte na rozevírací seznam Schéma a poté na nové schéma ukazatele myši. Klepněte na tlačítko OK.

  • Jak změnit písmeno Google disku?

    Pokud se vám písmeno jednotky nelíbí, vyberte z kontextové nabídky možnost Změnit písmeno jednotky a cestu. V zobrazeném okně klepněte na tlačítko Změnit, přiřaďte disku nové písmeno jednotky a volbu potvrďte klepnutím na tlačítko OK.

  • Jak zmenit formát na MP3?

    Zdarma, Sunflower doporučujeAV Audio Converter. CD grabber je zdarma. Audiograbber je zdarma. Jakákoli konverze zvuku je zdarma. Ice Media Converter je zdarma. K dispozici je zdarma ripper CD mp3. Pazera je k použití zdarma. Je zdarma k vyzkoušení.

  • Jak si změnit IP adresu?
  • Jak zmenit kodek?
  • Jaký SW je zcela zdarma a mohu ho změnit?
  • Jak změnit typ NAT?
Jak převést video do jiného formátu? :: Jak vytvořit online prezentaci?
Užitečné odkazy