Domovská stránka > J > Jak Odstranit Pracovní Účet Microsoft Z Pc?

Jak odstranit pracovní účet Microsoft z PC?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > E-mail a účty . V části Účty používané jinými aplikacemi vyberte účet, který chcete odebrat, a pak vyberte Odebrat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

A další otázka, jak změnit místní účet na účet microsoft?

Vyberte tlačítko Start a pak vyberte Nastavení > Účty > Vaše údaje (v některých verzích může být místo toho v části E-mail & účty). Vyberte Přihlásit se místo toho účtem Microsoft. Tento odkaz se zobrazí pouze v případě, že používáte místní účet.
Jak se odhlásit z účtu Microsoft?
Pokud se chcete odhlásit Windows 11, vyberte Start. Vyberte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se. Pokud se chcete odhlásit Windows 10, vyberte Starta potom na levé straně nabídka Start zvolte ikonu Účty (nebo obrázek) a pak vyberte Odhlásit se.

Jak změnit správce počítače Windows 10?

Pokud chceš práva správce někomu sebrat, stačí typ účtu zase nastavit na standartní uživatel. Pokud se díky nějaké chybě dostaneš do stavu že žádný účet práva správce nemá, potřebuješ povolit integrovaný účet administrator (ten práva správce má) a z něj už půjde povolit práva správce dalšícm účtům.
Následně, jak vytvořit nový účet na počítači?
Můj počítač je v pracovní skupině

Ovládací panely,klikněte na Uživatelskéúčty a zabezpečení rodiny a potom klikněte na Uživatelské účty. Klikněte na Spravovat jiný účet. Pokud se zobrazí výzva k zadání hesla správce nebo potvrzení, zadejte heslo nebo zadejte potvrzení. Klikněte na Vytvořit nový účet.

Související článek

Jak odstranit zámek aktivace?

Přejděte na www.iCloud.com/ find.Pihlaste své Apple ID a heslo a odstraňte aktivační zámek.

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Odebrání účtu Microsoft z počítače s Windows 10: Klikněte na tlačítko Start a potom na Nastavení. Klikněte na Účty, posuňte se dolů a potom klikněte na účet Microsoft, který chcete odstranit. Klikněte na Odebrat a potom na Ano.
Jak zrušit účet administrátora?
Pokud to první, musíš být přihlášený jiným účtem s právy správce a něj účet odebrat. Pokud to druhé, stačí přepnout na místní účet ve Windows. Ztratíš tím ale možnot používat onlinové funkce Windows (Store, OneDrive,).

A další otázka, jak odstranit microsoft start?

Odinstalace z nabídky Start

Vyberte Start a vyhledejte aplikaci nebo program v zobrazeném seznamu. Aplikaci stiskněte a podržte (nebo na ni klikněte pravým tlačítkem) a pak vyberte Odinstalovat.
Jak přepnout na místní účet?
V nabídce Start vyberte Nastavení > Účty > Vaše údaje. Vyberte Přihlásit se místo toho místním účtem. Vyberte Další,pak vyberte Odhlásit se a dokončit. Přihlaste se zpět pomocí nového místního účtu.

Jak změnit hlavní účet Windows 10?

- založit nový ucet, přidat mu práva správce. Přihlásit se do něj, vše si nastavit a přetáhnout z původního účtu a až všechno bude fungovat, původní účet můžeš smazat.

By Herson Qualia

Similar articles

Jak aktivovat Administratorsky účet? :: Jak udělat průhledné pozadí u obrázků?
Užitečné odkazy