Domovská stránka > J > Jak Změnit Velikost Obrázku Pro Tisk?

Jak změnit velikost obrázku pro tisk?

Pokud chcete změnit velikost obrázku, zadejte na kartě Nástroje obrázku – Formát ve skupině Velikost nové rozměry do polí Výška a Šířka. Pokud chcete změnit velikost obrazce nebo jiného objektu, zadejte na kartě Nástroje kreslení – Formát ve skupině Velikost požadované rozměry do polí Výška a Šířka.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Jak zmenšit velikost souboru JPG?

Komprese jednotlivých obrázků
  1. Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru).
  2. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku.
  3. Klikněte na Jenom vybrané obrázky nebo Všechny obrázky v tomto souboru.
Jak změnit poměr stran fotky?
Photoshop: Změna poměrů stran obrázku bez deformace obsahu
  1. V paletě vrstvy poklepejte na fotografii zobrazenou jako pozadí, čímž ji umístíte do vrstvy.
  2. Zvětšete formát fotografie přes Obraz – Velikost plátna (Alt+Ctrl+C) a nastavte širší formát (např.
  3. Pak zvolte Úpravy – Velikost podle obsahu (Alt+Shift+Ctrl+C).

Následně, jak zmenšit velikost souboru png?

Jak komprimovat soubory PNG na iPhone nebo Android? Stačí si stáhnout některé aplikace pro kompresi PNG a zmenšit velikost souborů PNG, například Reduce Photo Size, Photo Compress 2.0 a Images Easy Resizer pro telefony Android nebo Photo Compress-Shrink Pics a Pico-Compress Photos pro zařízení iOS.
Jak zmenšit velikost IMG?
Nejprve otevřete fotku v aplikaci Náhled. Poté klikněte nahoře na nabídku nástrojů a klikněte na Upravit velikost. Otevře se vám okno, ve kterém můžete změnit velikost v pixelech, bodech, palcích, centimetrech i milimetrech. Můžete zvolit i rozlišení obrázku, a pak už stačí jen kliknout na OK.

Související článek

Jak zmenit obrazovku iPhone?

Stisknutím tlačítka zámku orientace na výšku zajistíte, aby byla obrazovka otočena na stranu.

Jak zvětšit velikost JPG?

Snadno zvětšujte a zmenšujte měřítko JPG pomocí našeho nástroje Image Resizer. Nastavte požadované JPG během několika sekund a výsledky uložte zpět do svého zařízení. Jediné, co musíte udělat, je vybrat JPG obrázky pro změnu velikosti, nastavit možnosti a kliknout na tlačítko.
Jak vytisknout fotku v požadované velikosti?
V nabídkové liště vyberte »Obrázek« a následně »Změnit velikost«. V otevřeném okně v části »Velikost tisku« pak můžete zadat velikost v palcích nebo centimetrech. Pokud chcete přesné rozměry, odstraňte zaškrtnutí u »Zachovat poměr stran«. Po nastavení klikněte na »OK« a obrázek se vám vytiskne v požadované velikosti.

Jak upravit velikost fotografie?

Jednou z nejpopulárnějších aplikací je „Image size". Jakmile si ji stáhnete a vložíte do ní vybrané fotky, které chcete zmenšit, stačí už jen vybrat možnost změnit velikost. Požadovanou velikost či rozměry můžete zadat ručně prostřednictvím nejrůznějších jednotek jako jsou pixely, milimetry, centimetry či palce.
A další otázka, jak zmenšit velikost fotky v zoneru?
Jak na to? Zmenšení fotky je v ZPS X rychlé a intuitivní.
  1. Vyberte fotky.
  2. Stiskněte Ctrl + E.
  3. Zadejte požadovanou velikost.
  4. Klikněte na Použít (nebo Použít na vše v případě zmenšení více fotek). Hotovo!

Jak upravit obrázek JPG?

V aplikaci Malování použijte nástroj „Vybrat" a následně tažením označte oblast, kterou chcete ponechat. Samotný ořez pak proveďte kliknutím na tlačítko Oříznout. Hotový obrázek pak uložte přes menu Soubor > Uložit jako.

By Vita Matczak

Similar articles

Jak nastavit Outlook IMAP? :: Jak upravit rozlišení videa?
Užitečné odkazy