Domovská stránka > J > Jak Přejmenovat Soubor Ve Wordu?

Jak přejmenovat soubor ve Wordu?

Klikněte na Soubor > Možnosti. V části Přizpůsobení kopie Microsoft Officezadejte do pole Uživatelské jméno nové jméno.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak přejmenovat stažený soubor?

Přejmenování stažených souborů
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Nastavení. Pokud se adresní řádek nachází v dolní části obrazovky, přejeďte po něm prstem nahoru.
  3. Chcete-li soubor přejmenovat, klepněte na ikonu možností Přejmenovat.
  4. Zadejte nový název souboru.
Když to vezmeme v úvahu, jak přejmenovat excel soubor?
Klikněte na ouško listu pravým tlačítkem myši, klikněte na Přejmenovat a zadejte nový název. Použijte klávesovou zkratku Alt+Ů > Ý > J a zadejte nový název.

Navíc, jak rozkouskovat pdf?

Rozdělení souboru PDF:
  1. Otevřete PDF v aplikaci Acrobat DC.
  2. Zvolte Uspořádat stránky > Rozdělit.
  3. Vyberte, jak chcete rozdělit jeden nebo více souborů.
  4. Pojmenujte soubor a uložte ho: Klikněte na Možnosti výstupu a vyberte, kam chcete uložit rozdělený soubor, jak se má jmenovat a jak se má rozdělit.
Jak přejmenovat soubor v Androidu?
Přejmenování složky
  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. V sekci Úložná zařízení klepněte na Interní úložiště nebo Zařízení k ukládání dat.
  4. Vedle požadované složky klepněte na šipku dolů .
  5. Klepněte na Přejmenovat.
  6. Zadejte nový název.
  7. Klepněte na OK.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Jak přejmenovat Soubor ve Windows 10?

Otevřete Průzkumníka souborů tak,že na klávesnici stisknete Windows + E. Najděte soubor, který chcete přejmenovat, vyberte ho a na pásu karet vyberte Přejmenovat (nebo stiskněte klávesu F2 na klávesnici). Zadejte nový název, který má soubor mít, a stiskněte Enter.
Jak ulozit Pages?
Podržte klávesu Alt a použijte příkaz Soubor > Uložit jako (z nabídky Soubor u horního okraje obrazovky počítače). V poli Uložit jako zadejte název. Zadejte jednu nebo více značek (volitelné). Klikněte na místní nabídku Kam a vyberte místo, na které chcete dokument uložit.

Když to vezmeme v úvahu, jak změnit autora komentáře ve wordu?

V otevřeném dokumentu Word klikněte na Soubor > možnosti. V Možnosti aplikace Word v okně, ujistěte se, že se nacházíte v obecně Na kartě změňte název na kartě Uživatelské jméno rámeček, jak je ukázáno níže, a nakonec klikněte na OK tlačítko. Nyní jste změnili výchozí uživatelské jméno pro komentáře v dokumentu Word.
Jak dávkově přejmenovat soubory?
Spusťte Windows průzkumníka, vyberte složku, kde máte soubory, které chcete přejmenovat a všechny je označte. Buď přetažením myší nebo stiskem CTRL + A. Poté klikněte vlevo nahoře na záložku Domů a následně na tlačítko Přejmenovat. Přepište název prvního souboru na požadovaný název a stiskněte klávesu Enter.

Když to vezmeme v úvahu, jak nastavit ukladani souborů?

V Průzkumníku souborů najděte složku »Stažené soubory« a klikněte v horním menu na ikonu »Vlastnosti«. V nově otevřeném okně vlastností se přepněte na kartu »Umístění«. Zde můžete nastavit nové umístění úložiště stažených souborů. Nové nastavené potvrďte tlačítkem »OK«.

By Orestes Bulleri

Similar articles

Jak zobrazit stahované soubory? :: Jak změnit systémový disk?
Užitečné odkazy