Domovská stránka > J > Jak Restartovat Google Chrome?

Jak restartovat Google Chrome?

Obnovení výchozího nastavení Chromu
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení Rozšířená nastavení. V Chromebooku, na počítači s Linuxem a na Macu: KlikněteResetovat nastavení Obnovit nastavení na původní výchozí hodnoty. Resetovat nastavení.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak obnovit stránky v Chrome?

Zařízení se systémem Android

Stačí klepnout na tři tečky v pravém horním rohu a zvolit možnost "Nedávno použité karty". Pokud máte svůj Google účet propojený s více zařízeními, uvidíte historii nejen vašeho telefonu, ale také třeba počítače nebo tabletu.
Jak obnovit karty v Google Chrome?
Obnovení karet na tabletu Android
  1. Na tabletu Android otevřete aplikaci Chrome .
  2. Vlevo nahoře klepněte na Obnovit .

Pokud jde o toto, jak vypnout dark mode?

Přejděte do nastavení přes hamburger menu (tři vodorovné čárky vpravo nahoře). Rozbalte panel Nastavení a soukromí. Otevřete položku Tmavý režim. Vyberte jednu ze tří nabízených možností – tmavý režim můžete natvrdo zapnout či vypnout, případně nechat jeho použití na systémovém nastavení.
Navíc, jak zrušit noční režim?
Automatická změna obrazovky na noční režim nebo oranžovou
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Displej. Noční režim.
  3. Chcete-li vybrat čas zahájení a ukončení, klepněte na Plán. Chcete-li režim zapnout ve zvoleném čase, klepněte na Zapne se ve zvoleném čase. Potom zadejte Čas zahájení a Čas ukončení.

Související článek

Jak restartovat počítač?

Přejděte na tlačítko Start a vyberte tlačítko napájení.

Jak vypnout Tmavý režim Iphone?

Tmavý režim můžete otevřít taky z Ovládacího centra. Otevřete Ovládací centrum a klepnutím na tlačítko Tmavý režim ho zapněte nebo vypněte.
Jak zapnout tmavý režim na Windows 10?
Pokud chcete zapnout tmavý režim, přejděte na Nastavení zařízení> zobrazení & jas. V části vzhledvyberte tmavě.

Pokud jde o toto, jak vypnout tmavý rezim ve wordu?

Krok 2: Klikněte na Soubor v nabídce a poté klikněte na ikonu možnosti otevřete dialog Možnosti aplikace Word / Excel / PowerPoint. Krok 3: v Přizpůsobte svou kopii aplikace Microsoft Office v části vyberte jednu z možností Tmavě šedá or Černá z rozbalovací nabídky vedle Office Téma.
Někdo se také může ptát, jak vypnout tmavý režim word?
Tmavý režim

Tady je příklad Wordu v tmavém režimu. Pokud chcete pro svůj operační systém povolit tmavý režim, ale chcete ho vypnout pro jednotlivé aplikace Office, přejděte do předvoleb aplikace (například: Předvolby Wordu>)Office na kartě Obecné vyhledejte skupinu Přizpůsobit. Tady najdete Možnost Vypnout tmavý režim.

Jak dát tmavý režim na Instagramu na PC?

Ramme má ale ještě jednu zajímavou výhodu. Nabízí totiž Dark Mode neboli tmavý režim, který v oficiální aplikaci ani na stránkách instagram.com určitě nenajdete. Dark Mode aktivujete buďto klávesovou zkratkou CMD + D nebo stačí nahoře v menu baru kliknout na Ramme –> Toggle Dark Mode.

By Trefor

Similar articles

Jak nastavit tmavý režim na Android? :: Jak změnit barvu Google Chrome?
Užitečné odkazy