Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Listů Záložek Chrome?

Jak zobrazit listů záložek Chrome?

V pravém horním rohu prohlížeče klikněte na boční panel . Klikněte na Záložky.
...
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Záložky. Správce záložek.
  3. Vpravo od záložky klikněte na šipku dolů Upravit.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Následně, jak zavřít kartu?

Chcete-li kartu zavřít, klikněte na kříž nebo přejeďte prstem vlevo nebo vpravo na kartě, jak je to znázorněno na obrázku. V tomto případě budou požadované výstupky uzavřeny. Jak vidíte, vše je snadné a snadné.
Jak nastavit domovskou stranku na Google Chrome?
Výběr domovské stránky
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V části Vzhled zapněte možnost Zobrazit tlačítko Domovská stránka.
  4. Pod možností Zobrazit tlačítko domovská stránka vyberte, zda chcete použít stránku Nová karta, nebo vlastní stránku.

Jak zrušit skupiny v Google Chrome?

Otevřete Chrome v telefonu a zadejte chrome: // flags / # enable-start-surface. Klepněte na rozevírací nabídku níže a vyberte možnost „Enabled Single Surface V2 Finale". Pak jděte na chrome: // flags / # enable-tab-grid-layouta v rozbalovací nabídce níže vyberte možnost „Povoleno bez automatické skupiny".
Jak vypnout Chytré karty Google?
Vlevo nahoře klepněte na nabídku Nabídka a poté Nastavení a poté Váš seznam karet. 3. Klepněte na přepínač vedle možnosti Seznam karet.

Související článek

Jak zobrazit PNG?

Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

Následně, jak obnovit lištu záložek?

Pokud jste pro rychlý přístup ke svým oblíbeným záložkám používali lištu záložek a lišta vám nyní zmizela, možná jste vypnuli její zobrazování. Jak jeji zobrazování opět zapnout: Klikněte pravým tlačítkem myši na lištu navigace kamkoli mimo textové pole a z kontextové nabídky zvolte Lišta záložek.
Jak skrýt lištu záložek Chrome?
Děkuji za pomoc ! Dobrý den, zkuste na ní klepnout pravým "myšítkem" a v nabídce zrušte zátržítko Zobrazit lištu záložek. Nebo klepněte v pravém horním rohu na ikonu "tři tečky" a potom Záložky / Zobrazit lištu záložek a zrušit zátržítko.

Jak skryt lištu záložek?

Spusťte Chrome, klikněte na ikonu nabídky, přejděte na „Záložky" a poté klikněte na „Zobrazit panel záložek". Případně můžete stisknout Ctrl + Shift + B (v systému Windows) nebo Command + Shift + B (v systému macOS).
A další otázka, jak se podepsat na kartu?
Pokud platební karta není podepsaná, je neplatná a obchodník ji nesmí přijmout. Platební kartu po převzetí podepište na zadní straně v podpisovém proužku černým tenkým nesmývatelným fixem nebo lihovým popisovačem.

A jak zavřít stránku?

Pokud chceme rychle a hlavně spolehlivě zavřít aktivní program či okno, využijeme jednu z nejpoužívanějších klávesových zkratek vůbec: podržíme tl. levý ALT a zároveň zmáčkneme klávesu F4 (nachází se vlevo nahoře na klávesnici).

By Mullane Barletta

Similar articles

Jak psát anglicky na české klávesnici? :: Jak změnit správce zařízení?
Užitečné odkazy