Domovská stránka > J > Jak Chladit Mining Rig?

Jak chladit Mining Rig?

Místnosti s dobrou cirkulací vzduchu jsou základ. Například místnost, kde máte napříč místností okna, která můžete otevřít, aby místností neustále procházel čerstvý vzduch. Další možností může být umístění rigů do kamenných baráků/místností. V takových prostorech je chládek i v létě a rigy se tam chladí velice dobře.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dobře chladit notebook?

Pokud chcete zajistit lepší cirkulaci vzduchu a lepší vlastní chlazení, měli byste si pořídit chladicí podložku. Chladicí podložka je pravděpodobně nejlepší způsob, jak se vypořádat s přehříváním notebooků.

Pokud jde o toto, jak se pozná špatná grafická karta?

Většina problémů nestability grafické karty je způsobena vadnými paměťmi osazenými na grafické kartě (tzv. VRAM). Toto se projevuje barevnými artefakty, pruhy nebo kostičkami ve 2D i 3D obrazu a nestabilitou počítače (tuhnutí, nahodilé restarty či vypínáním PC).
Když to vezmeme v úvahu, jak zjistit výkon grafické karty?
V nastavení operačního systému

Otevřete hlavní nabídku start a do vyhledávacího pole napište spustit. Do dalšího pole napište příkaz dxdiag a stiskněte OK. Dojde k otevření nástroje pro diagnostiku DirectX. V něm vyberte druhou záložku Zobrazení a v Zařízení se ukrývá název vaší grafické karty.

A další otázka, jak otestovat fps?

Test výkonu PC: herní výkon

Ta se dá měřit například populárním, volně dostupným nástrojem FRAPS. Ten nám v rohu obrazovky v reálném čase zobrazuje hodnotu FPS.
Jak přepnout mezi integrovanou grafickou kartu?
Řešení
  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na pracovní plochu a vyberte NIVIDIA Control Panel.
  2. Zvolte možnost Správa 3D nastavení. Vyberte možnost Vysokovýkonný procesor NVIDIA v části Preferovaný grafický procesor. Poté bude grafická karta použita, když systém provede úlohu.

Související článek

Jak chladit mobil?

Telefon můžete ochladit během několika minut. Zůstaňte mimo horko. Snižte jas obrazovky. Režim vysokého výkonu nebo herní režim lze vypnout. Zahříváte se při nabíjení?

Jak přetaktovat grafickou kartu v notebooku?

MSI Afterburner je aplikace, která může být přetaktovaný grafickou kartu na vašem notebooku nebo stolního počítače. Překvapivé je, že můžeme použít aplikaci na jiných počítačích, a to nejen MSI. Afterburner je jednoduchý, snadno použitelný a co je nejdůležitější, zdarma.
Jak nastavit grafiku v PC?
Klikněte na Start -> Nastavení -> Aktualizace a zabezpečení. Na záložce Windows Update vpravo klikněte na položku Upřesnit možnosti, v novém okně dole zvolte volbu Optimalizace doručení a v následném okně Upřesnit možnosti. V tomto okně zatrhněte požadovanou položku pro omezení a nastavte posuvníkem vybranou hodnotu.

Pokud jde o toto, jak boostnout procesor?

Abyste dosáhli vyšší frekvence, je také potřeba zvýšit napětí. To se odvíjí zejména od použitého chladiče procesoru, respektive teploty jader v zátěži. U procesorů Intel obecně se doporučuje nepřekračovat hranici 90 °C a držet teplotu maximálně do 80–85 °C.
Můžete se také zeptat, jak podtaktovat procesor?
Cílem automatického nastavení přetaktování či podtaktování procesoru je zvýšení frekvence v případě nutnosti maximálního výkonu a její snížení v případě potřeby vyšší úspornosti. Zvýšení či snížení výkonu procesoru se provádí úpravou taktovací frekvence nebo změnou velikosti napětí jádra.

Jak uvolnit procesor?

Řešení
  1. Stisknutím Ctrl + Shift + ESC otevřete Správce úloh.
  2. Klikněte na kartu Procesy v horní části okna. Zobrazí se všechny aktuálně běžící procesy.
  3. Klikněte na CPU . Pokroky budou seřazeny podle využití procesoru od největšího po nejmenší.
  4. Vyberte proces. Klikněte na Ukončit proces .

By Gretna Blochberger

Similar articles

Jak zrychlit odezvu? :: Jak zlepšit grafickou kartu?
Užitečné odkazy