Domovská stránka > J > Jak Zmenšit Rozměry Fotky?

Jak zmenšit rozměry fotky?

1) Vyberte fotky

V Průzkumníku vyberete mezi vašimi fotkami ty, který chcete zmenšit. Pokud je jich více, můžete k výběru přidat další fotky podržením klávesy Ctrl (a kliknutím na konkrétní fotky). Poté vyvolejte změnu velikosti klávesovou zkratkou Ctrl+E. Tuto volbu naleznete také v Menu > Upravit > Změnit rozměry.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Jak zvýšit kvalitu fotek na Instagramu?

Využijeme k tomu speciální aplikaci, která je k nalezení v App Store pod názvem Image Resizer Free. Po stažení aplikaci spusťte a následně v levém dolním rohu obrazovky klikněte na „+" v kroužku a vyberte fotografii, kterou chcete upravit pro nahrání na Instagram bez zmenšování. Fotografie se poté otevře v náhledu.
A jak zlepšit fotoaparát?
HD Camera Pro vám umožní plnou kontrolu nad všemi nastaveními fotoaparátu. Můžete tak provádět ruční úpravu zaostření, hodnoty ISO a rychlosti závěrky. To zvlášť oceníte u levnějších verzí smartphonů, které často nemají dobré automatické zaostření. Kromě toho aplikace nabízí živé efekty a stabilizaci obrazu.

Jak fotí iPhone 8 Plus?

Nový iPhone 8 Plus disponuje vysokým dynamickým rozsahem, který se projevil nejen za slunného počasí, ale i v tmavém propršeném dni. Při jasném počasí iPhone 8 vnáší do fotek přirozené barvy se zachováním detailů. Stejně tak HDR fotky jsou silnou parketou novinky a loňský model v této oblasti jasně překonává.
Navíc, jak fotí iphone 13?
Fotoaparáty iPhone 13 Pro
  1. Hlavní: 12 MPx, clona f/1.5, ohnisková vzdálenost 26 mm, optická stabilizace obrazu s posuvem snímače.
  2. Ultraširokoúhlý: 12 MPx, clona f/1.8, ohnisková vzdálenost 13 mm, makro režim.
  3. Teleobjektiv: 12 MPx, clona f/2.8, ohnisková vzdálenost 77 mm (3× optický zoom)
  4. Selfie kamerka: 12 MPx, clona f/2.2.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Lidé se také ptají, jak nastavit zvuk fotoaparatu iphone?

Hlasitost závěrky můžete nastavit v oddílech Zvonění a výstrahy v Nastavení > Zvuk.
...
Přejděte do Nastavení > Obrázky a Fotoaparát, kde můžete nastavit například následující volby:
  1. fotostreamy.
  2. prezentaci.
  3. mřížku.
Jak vypnout sekvenci iPhone?
Pokud výše uvedenou podmínku splňujete, tak se přesuňte do nativní aplikace Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o kus níže a lokalizujte kolonku Fotoaparát, na kterou klepněte. Zde už poté stačí, abyste v horní části našli funkci Sekvence tlačítkem zvuku. Nakonec výše zmíněnou funkci pomocí přepínače aktivujte.

Když to vezmeme v úvahu, co znamená zrcadlit predni fotoaparát?

Zrcadlit lze pouze přední kamera na pořizování selfie. Jak vypadá vypnuté a zapnuté zrcadlení na přední kameře názorně vidíme na přiložených screenhotech. Nyní se budeme věnovat hlavnímu fotoaparátu v mobilu. Vyfocený snímek hlavním foťákem musí vypadat tak, jak focený objekt vidíte reálně očima.
Pokud jde o toto, jak oddálit fotku iphone?
Pokud chcete obraz zvětšit ještě víc než na dvojnásobek, podržením kolečka 1× nebo 2× zobrazíte posuvník, kterým se záběr dá přiblížit až na 10×. Na iPhonu 11 a novějším, 12,9palcovém iPadu Pro (4. generace) a 11palcovém iPadu Pro (2. generace) můžete oddálit záběr na 0,5x, díky funkci ultraširokoúhlého fotoaparátu.

Jak vypnout zvuk u fotoaparátu iPhone?

Zvuk závěrky můžete zesílit nebo ztlumit v aplikaci Fotoaparát nebo úplně vypnout přepínačem Zvonění/ticho na boku iPhonu.

By Walke Lewis

Similar articles

Jak zlepšit grafickou kartu? :: Jak nastavit kvalitu fotek na iPhone?
Užitečné odkazy