Domovská stránka > K > Kam Se Ukládají Fotky Z Iphone?

Kam se ukládají fotky z iPhone?

Fotky a videa se v zařízení ukládají v původní verzi ve vysokém rozlišení.
...
Začínáme s Fotkami na iCloudu:
  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
  2. Zapnutí Fotek na iCloudu.
  3. Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak připojit iPhone k iTunes na PC?

Synchronizace obsahu přes Wi-Fi
  1. Připojte zařízení USB kabelem k počítači, otevřete iTunes a zařízení vyberte. Přečtěte si, co dělat, když se zařízení v počítači nezobrazuje.
  2. Na levé straně okna iTunes klikněte na Souhrn.
  3. Vyberte volbu Synchronizovat s tímto [zařízením] přes Wi-Fi.
  4. Klikněte na Použít.
Jak stáhnout fotky z cloudu?
Jestli si chcete upravenou verzi uložit i na PC, můžete si z webu iCloud.com stáhnout jednotlivé fotky a videa, případně stáhnout všechny z konkrétního roku. V oznamovací oblasti Windows klikněte na ikonu iCloudu. Klikněte na Stáhnout fotografie. Vyberte fotky nebo videa, které chcete stáhnout, a klikněte na Stáhnout.

Jak nahrát fotky z iCloudu?

Ve Fotkách na webu iCloud.com vyberte fotky či videa, která chcete stáhnout, nebo dvakrát klikněte na jednu fotku nebo video. Fotky jsou v nejvyšší kvalitě, kterou vaše zařízení podporuje (pokud je to možné, jde o HEIC). Videa jsou ve formátu MP4/H.
Jak se pouziva iCloud?
iCloud je součástí každého zařízení Apple. K nastavení iCloudu stačí, když se pomocí Apple ID přihlásíte ke svému zařízení a potom zvolíte aplikace, které chcete s iCloudem používat, a které funkce iCloudu chcete zapnout nebo vypnout. Tato nastavení si můžete na jednotlivých zařízeních přizpůsobit.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak nahrat fotky z telefonu na flash disk?

Pokud ale chcete být připraveni na práci s jakýmkoli USB flash diskem, pořiďte si redukci z microUSB, případně USB Type C, na USB. Stojí asi 50–100 Kč. Stačí ji připojit ke konektoru smartphonu a do USB portu pak připojíte USB flash disk.
Jak uložit fotky na flash disk?
V nabídce Start rozklikněte ikonu Tento počítač, pod kterým najdete Vyměnitelné zařízení (nejčastěji označené jako E). Následně rozklikněte ikonu Vyměnitelného zařízení. Do okna, které se vám zobrazí, poté myší přetáhněte všechny soubory, které chcete na flešku stáhnout.

Jak přenést fotky z iPhone na Android?

V okně úložiště VAšeho iPhonu si najděte složku s názvem DCIM. Složky s fotografiemi naleznete uvnitř. Jednoduše vyberte fotografie, které chcete přenést. Poté je přetáhněte ze složky obrázků iPhone a přetáhněte je do složky obrázků Android.
Pokud jde o toto, jak rychle nahrat fotky na icloud?
Přejděte do Nastavení -> [vaše jméno] -> iCloud -> Fotografie a zapněte Fotky na iCloudu. Posunutím jezdce aktivujete ve vašem iOS zařízení Fotky na iCloudu.

Jak zapnout fotky na iCloudu?

Zapnutí Fotek na iCloudu
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud.
  2. Klepněte na Fotky.
  3. Jestli je to třeba, klepnutím Fotky na iCloudu zapněte.

By Mia

Similar articles

Jak presunout fotky z Google do galerie? :: Jak stáhnout fotografie z iPhone?
Užitečné odkazy