Domovská stránka > J > Jak Stahovat Hudbu Z Youtube Na Flash?

Jak stahovat hudbu z YouTube na flash?

Program se jmenuje videoder a je dostupný jak na MacOs, Windows i telefonech s Androidem. Pokud stahujete z počítače, jednoduše rozkliknete program, zkopírujete URL adresu přímo na Youtube a vložíte do okénka v programu. Poté už si jen vyberete kvalitu a velikost videa a můžete stahovat.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Někdo se také může ptát, jak stahovat hudbu z youtube?

Stačí si video, které chcete stáhnout, otevřít na YouTube a nahoře v řádku s URL adresou smazat koncovku „ube". Místo www.youtube.com/adresa videa tedy zadáte www.yout.com/adresa videa a klikněte na enter. Pak už si jen stačí zvolit formát a (včetně mp3) a kvalitu stahovaného souboru.
Když to vezmeme v úvahu, jak nahrát hudbu na usb?
Ve svém počítači si otevřete složku, v níž máte nahrané hudební soubory. Tuto hudbu pak postupně myší přetahujte do okna Vyměnitelného zařízení (tedy flash disku). Tip: Další možností, jak nahrát hudbu na flešku, je označit nejprve vybrané hudební soubory myší, kliknout na Vyjmout.

Někdo se také může ptát, jak stáhnout album z youtube?

Když v aplikaci YouTube narazíte na playlist nebo album, můžete klepnout na ikonu nabídky a vybrat možnost Stáhnout. Můžete také kliknout na ikonu stahování (šipka) na stránce podrobností alba nebo playlistu.
Jak stáhnout video z YouTube na mobilu?
Jednoduše v oficiální aplikaci YouTube můžeme najít video, které chceme stáhnout, použít volbu sdílení a jako aplikaci vybrat TubeMate. Veškeré další dění se poté přenese do aplikace TubeMate, která vám ihned umožní video stáhnout.

Související článek

Proč se mi nezobrazuje flash disk?

Po otevření okna Správa počítače vyberte v nabídce vlevo položku Úložiště / Správa disků. Disk, který není zobrazen, můžete vyhledat tak, že na něj kliknete pravým tlačítkem myši a vyberete možnost Importovat cizí disky.

Následně, jak stáhnout hudbu z cd na flash disk?

Import hudby z média pomocí aplikace Windows Media Player
  1. Vložte zvukové CD.
  2. Spusťte aplikaci Windows Media Player, a potom klikněte na záložku „Kopírovat z disku CD" v horní části okna.
  3. Klikněte na položku „Zahájit kopírování z disku CD".
Jak stáhnout hudbu zdarma?
Námi velmi doporučovaným způsobem stahování je služba Uložto.cz, které nabízí obrovskou sbírku písniček v mp3, filmů, seriálů, e-knih, her i čehokoliv jiného. Stahování z Ulož to je zdarma a bez jakékoliv registrace. Snadno také seženete české písničky i celá alba.

Můžete se také zeptat, jak si stáhnout písničku?

Jedna možnost je ve svém telefonu spustit internetový prohlížeč, přejít na internetovou adresu pro stažení dané písničky, stáhnout písničku a ta je k dispozici rovnou pro přehrání. Druhým způsobem je stáhnout si z Google Play aplikaci na vyhledávání mp3 souborů a přes ní si písničku stáhnout.
Jak si stáhnout hudbu do počítače?
Kde ještě stahovat mp3 hudbu zdarma

Kromě uložta existují i jiné servery, ze kterých můžete stahovat i celá alba zdarma, například: Jamendo. Rapidshare.

Jak prehrat flash disk?

V oblasti obsahu vyber možnost Knihovna. V oblasti obsahu vyber možnost Hudební přehrávač USB. Vyber hudbu, kterou chceš přehrát. Pokud chceš přehrát veškerou hudbu ve složce, složku označ, stiskni tlačítko OPTIONS a pak možnost Přehrát.

By Schwinn

Similar articles

Jak zkopírovat SD kartu do telefonu? :: Co je DVD Říp?
Užitečné odkazy