Domovská stránka > J > Jak Sledovat Cizi Facebook?

Jak sledovat cizi Facebook?

Chcete-li získat přístup k funkci sledování, musíte postupovat takto:
  1. Přihlaste se k účtu Snoopza online (je to zdarma). Musíte zadat svůj e-mail a vytvořit heslo;
  2. Po stažení aplikace sledování je nutné ji nainstalovat z účtu online;
  3. Poté budete moci ve svém účtu sledovat aktivitu Facebooku.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Facebook nebo Twitter?

Pokud nejste dostatečně zajímaví, nikdo vás nebude sledovat. Bez sledujících to opravdu není žádná velká zábava. Vrátíte se na Facebook, protože si vás lidé přidávají ze známosti, a ne ze zájmu.

A co znamená sledování na facebooku?

Co znamená, když sleduji člověka nebo stránku na Facebooku? Automaticky sledujete osoby, se kterými jste přátelé. Sledovat můžete i stránky (třeba firmy, organizace, značky) a lidi, kteří nejsou vašimi přáteli na Facebooku, ale nastavili si, že je může sledovat kdokoli.
Jak zjistím že si mě někdo odebral z přátel?
Možná vás to překvapí, ale existuje snadný způsob, jak zjistit, zda si vás někdo na Facebooku odebral z přátel. Pokud vás to zajímá, stačí navštívit speciální internetovou stránku Who Deleted Me (Kdo si mě odstranil).

Jak vypnout sledování iPhone?

Přejděte do Nastavení > Soukromí a vyberte položku Polohové služby. Vyberte aplikaci a zapněte nebo vypněte funkci Přesná poloha.
Navíc, jak zapnout sledovani iphone?
Správa povolení ke sledování aktivity

Na iPhonu, iPadu nebo iPodu touch přejděte do Nastavení > Soukromí > Sledování. Na Apple TV přejděte do Nastavení > Obecné > Soukromí > Sledování. Povolení ke sledování pro jednotlivé aplikace vypnete nebo zapnete klepnutím.

Související článek

Co je primární a cizí klíč?

Cizí klíč se používá k definování vztahu mezi dvěma tabulkami v databázovém prostředí. Do položky tabulky lze vložit pouze povolené hodnoty.

Pokud jde o toto, jak špehovat iphone?

Pokud máte jediné Apple zařízení, tedy iPhone a zrovna jej nemůžete najít, poslouží stejně dobře webové rozhraní služby iCloud.com. Na něj se přihlásíte opět pomocí svého Apple ID a uvidíte také aplikaci Najít iPhone.
Jak skryt nekoho v Messengeru?
V pravé liště, kde se vám zobrazují přátelé, kteří jsou právě online, klikněte na ozubené kolečko "Možnosti". Zvolte "Vypnout aktivní stav" a vyberte si, jestli budete neviditelní pro všechny přátele nebo jen pro konkrétní osoby.

Pokud jde o toto, jak najit blokovane lidi na messengeru?

V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. V nabídce klepněte na Soukromí. Klepněte na Blokované účty. Klepněte na jméno člověka, kterého chcete odblokovat.
Následně, jak někoho omezit na messengeru?
Nastavení soukromí najdete na kartě Soukromí v Messenger účtu. Otevřete si aplikaci Messenger. V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. V nabídce klepněte na Soukromí.

Pokud jde o toto, jak dlouho potrvá výpadek fb?

Je sice zvykem, že Facebook řeší své výpadky poměrně rychle ale v tuto chvíli nelze odhadnout, jak dlouho výpadek potrvá. Když došlo k výpadku naposled, nefungovala ani jedna ze služeb něco přes hodinu. Když se budete hodně snažit, obnovíte si maximálně tak feed na Facebooku.

By Klinges

Similar articles

Jak zjistit architekturu procesoru? :: Jak poznám že mě někdo sleduje na Facebooku?
Užitečné odkazy