Domovská stránka > J > Jak Najit Telefonní Číslo?

Jak najit telefonní číslo?

Často necháme telefon vyzvánět nebo hovor odmítneme. Dnes je celkem jednoduché zjistit, kdo volá a najít telefonní číslo majitele.
...
Najít telefonní číslo majitele je možné přes tyto webové stránky:
  1. www.kdomivolal.cz.
  2. www.kdomivolal.eu.
  3. www.muzutozvednout.cz.
  4. www.vyhledatcislo.cz.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak lokalizovat telefon?

Vzdálené vyhledání, uzamknutí nebo vymazání
  1. Přejděte na adresu android.com/find a přihlaste se k účtu Google. Pokud máte více telefonů, v horní části obrazovky vyberte požadovaný telefon.
  2. Ve ztraceném telefonu se zobrazí oznámení.
  3. Na mapě uvidíte, kde se telefon nachází.
  4. Určete, co chcete udělat.
Můžete se také zeptat, jak nahlasit ztratu mobilu?
Odcizení mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR. Zde také vyjádřete svůj souhlas s blokací. Telefonické nebo písemné ohlášení odcizení mobilního telefonu není možné. Souhlas se zrušením blokace mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR.

Navíc, jak probíhá policejní sledování?

Sledování pomocí informačně-technických prostředků Takovéto sledování zahrnuje vyhotovování a využívání obrazových (pozorování, fotografie, videozáznam) nebo zvukových (odposlech) záznamů s pomocí technických prostředků. Zahrnuje také sledování pohybu dopravních prostředků, zboží či věcí.
Jak zjistit kde jsem se pohyboval iPhone?
Jak zobrazit informace o vaší poloze

V Nastavení tedy otevřeme kolonku Soukromí. Zde rozklikneme hned první možnost, a to Polohové služby. Nyní sjedeme dolů, kde klikneme na možnost Systémové služby. Po rozkliknutí tohoto menu opět sjedeme dolů a klikneme na možnost Významná místa.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak najít ukradený iPhone?

Vyhledejte zařízení na mapě

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta.
Lidé se také ptají, jak najít ignorovane zařízení iphone?
Spárování Bluetooth doplňku zrušíte tak, že klepnete na Nastavení > Bluetooth, najdete zařízení, jehož spárování chcete zrušit, klepnete na tlačítko informací a potom na Ignorovat zařízení. Tím doplněk odstraníte ze seznamu dostupných Bluetooth zařízení.

Kde najdu historie polohy?

Zapnutí nebo pozastavení historie polohy
  • V telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Mapy Google .
  • Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Vaše časová osa.
  • Klepněte na ikonu možností
  • Klepněte na možnost Historie polohy je vypnutá nebo Historie polohy je zapnutá.
  • Zapněte nebo vypněte možnost Historie polohy.
Jak sledovat partnera?
Nástroje ke sledování druhého přes telefon – tzv. stalkerware (tedy software sloužící ke stalkingu) – jsou dnes tak lehce dostupné, že si spousta lidí jejich nebezpečnost ani neuvědomí. Tuto past mohou na své partnery nastražit násilníci, ale jejím svodům snadno podlehnou i zoufalí lidé užírající se podezřením.

Jak lze odposlouchávat telefon?

Dalším možným způsobem odposlechu telefonu je instalace speciálního softwaru či aplikace. Na zařízení běžící na operačním systému Android lze v obchodě Google Play (pro iPhone telefony v obchodě App Store) najít velký počet různých aplikací tohoto typu za pár set korun.

By Canale Cauthron

Similar articles

Kde se anoda A katoda používají? :: Jak zjistit něčí polohu zdarma?
Užitečné odkazy