Domovská stránka > J > Jak Změnit Grafickou Kartu Na Notebooku?

Jak změnit grafickou kartu na notebooku?

Řešení
  1. Klikněte pravým tlačítkem myši na pracovní plochu a vyberte NIVIDIA Control Panel.
  2. Zvolte možnost Správa 3D nastavení. Vyberte možnost Vysokovýkonný procesor NVIDIA v části Preferovaný grafický procesor. Poté bude grafická karta použita, když systém provede úlohu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zmenit uloziste iPhone na iCloud?

Kliknutím na své jméno v horní části obrazovky můžete změnit plán úložiště ve svém zařízení. Na další obrazovce klikněte na možnost Spravovat úložiště.

Lidé se také ptají, jaké nevýhody má integrovaná grafická karta?

Nevýhodou je obvykle spotřeba, integrované grafické procesory jsou menší, jednodušší a nežerou toho tolik, co ty samostatné. Rozdíl může být i dost masivní, zatímco integrované grafice stačí maximálně pár jednotek wattů, ta diskrétní může v zátěži polykat klidně stovku – záleží ale na modelu.
Co je sdílená grafická karta?
sdílená = intergrovaná grafická karta, která krade potřebné MB z paměti operační = nevhodná kombinace pro hry. nesdílená = dedikovaná grafická karta, což v případě vykoné grafické karty přináší úťechu ve hrách, pač karta pracuje se svou vlastní pamětí :D. = vhodná kombinace, pri vhodně zvolené kartě.

Co to je dedikovaná karta?

Existují 2 základní typy grafických karet – integrované a dedikované. Integrovaná grafická karta je součástí zařízení, například notebooku, a má menší výkon i spotřebu. Oproti tomu dedikovaná grafická karta se prodává samostatně. Pyšní se vyšším výkonem, ale spotřebuje více energie.
Jak vypnout integrovanou grafiku?
Do řádky »Otevřít« zadejte příkaz »devmgmt. msc«, který po potvrzení přes tlačítko »OK« aktivuje »Správce zařízení«. V něm v kategorii »Grafické adaptéry« vyberte grafickou kartu, kterou nechcete používat, a klikněte na ni pravým tlačítkem myši. Z nabídky vyberte volbu »Zakázat« a potvrďte tlačítkem »Ano«.

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Lidé se také ptají, jak zprovoznit novou grafickou kartu?

NÁVOD K INSTALACI:
  1. Odpojte počítač od elektrické sítě!
  2. Dejte pozor na statickou elektřinu, ideálně se před manipulací zkuste „vybít".
  3. Počítač položte na bok a sejměte odnímatelný boční kryt.
  4. Vložte grafickou kartu do slotu a kartu přišroubujte.
  5. Do grafické karty (pokud má toto zapojení) vložte dodatečné napájení.
Když to vezmeme v úvahu, jak změnit integrovanou grafiku?
Do vyhledávací lišty ve Windows zadejte [Nastavení grafiky]①, poté klikněte na [Otevřít]②. 2. V záložce Předvolba výkonu grafiky můžete kliknout na rozbalovací menu a vybrat Desktopové aplikace nebo Aplikace obchodu Microsoft a vybrat aplikaci, kterou chcete nastavit.

Jak otestovat výkon grafické karty?

Mezi jedny z nástrojů nejpoužívanějších nástrojů pro testování výkonu grafické karty patří jednoznačně Time Spy (ten testuje výkon v oblasti grafiky u rozhraní DirectX 12) a Port Royal (testování výkonu v oblasti ray tracingu).
Jak zjistit která grafická karta je aktivní?
Možná by stačil klik pravým tlačítkem myši na obrazovku, vybrat "Rozlišení obrazovky" a v možnosti "Upřesnit nastavení" najít aktivní grafický adaptér.

Můžete se také zeptat, kde se vyrábí grafické karty?

NVIDIA
NVIDIA Corporation
Datum založení1993
Předchůdci3dfx Ageia
ZakladateléJen-Hsun Huang, Curtis Priem a Chris Malachowsky
SídloSanta Clara, Kalifornie, USA

By Merill

Similar articles

Jak se projevuje Vadny procesor? :: Co je to DDR?
Užitečné odkazy