Domovská stránka > J > Jak Funguje Sim Karta?

Jak funguje SIM karta?

SIM karta je modul, který umožňuje identifikovat telefonní číslo v mobilní síti. Každá SIM karta má nastaveno jedinečné sériové číslo a je na počátku přiřazena ke specifickému operátorovi. Lze na ni ukládat kontakty a jelikož je číslo vázáno přímo na ni, lze měnit mobilní telefony bez jeho ztráty.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

A jak aktivovat číslo vodafone?

V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM.
Kolik stojí nová SIM karta Vodafone?
Novou SIM kartu vám poskytneme zdarma, zaplatíte pouze kredit, který je na předplacené kartě přednabitý a můžete ho po aktivaci čerpat na volání a další služby.

Jak prenest eSIM Vodafone?

Jednoduše řečeno, eSIM u nás aktuálně podporuje pouze T-Mobile a pokud máte v telefonu vloženou SIM například Vodafonu, objeví se varovná hláška: Z tohoto telefonu nelze nastavit mobilní služby. Pokud tedy budete chtít přidat eSIM do hodinek, je nutné do telefonu vložit SIM T-Mobile, klidně i předplacenou kartu.
Jak vytáhnout SIM kartu bez jehly?
Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Někdo se také může ptát, jak vložit micro sim?

Pořiďte si sadu adaptérů FIXED obsahující redukce pro SIM karty, micro SIM karty a nano SIM karty. Nechybí ani jehla pro snadné vysunutí karet a bezpečnou manipulaci. Se sadou adaptérů FIXED můžete snadno vložit jakoukoliv SIM kartu do každého mobilního telefonu, či tabletu bez omezení.
Kde si nechat oříznout SIM kartu?
Oříznutí či výměna SIM karty u operátora

Můžete si ji nechat oříznout zdarma u vašeho operátora nebo využít bezplatné výměny na pobočce. Při samotném oříznutí si však nemusíte zálohovat kontakty a další data. Pokud naopak upřednostníte výměnu, nejprve si svá data zálohujte.

Jak registrovat novou SIM kartu?

Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.
Můžete se také zeptat, jak získat nano sim sazkamobil?
Pokud potřebujete Nano SIM, musíte si ji objednat na stránkách operátora. Můžu získat zlaté číslo? Ano, Sazka Mobil nabízí ve svém eshopu „SIM karty ze speciální řady vybraných telefonních čísel", a to za 1 000 Kč. Součástí je samozřejmě kredit ve výši 150 Kč.

Kolik stojí SIM karta Tmobile?

T-mobile Twist Ochutnávková SIM karta s kreditem 10 Kč

Neomezené volání na T-Mobile a 100 MB dat po dobití za 300 Kč na 30 dní. Počáteční kredit je 10 Kč. Základní sazby jsou 3,90...

By Plato Hankerson

Similar articles

  • Jak vypada SIM karta?

    Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

  • Jak se zablokuje SIM karta?

    Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?
  • Jak funguje Google disk?
  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
Jak zjistit jestli mám 5GHz Wi-Fi? :: Jak se pohybovat v BIOSu?
Užitečné odkazy