Domovská stránka > J > Jak Obnovit Záložky Safari?

Jak obnovit záložky Safari?

Návod – Jak obnovit záložky Safari na iPhonu nebo iPadu
  1. Otevřete jakýkoli webový prohlížeč, jako je Chrome, Safari, Firefox atd. na Macu nebo iPadu a přejděte na web iCloud.com.
  2. Jakmile jste na domovské stránce iCloud, klikněte na Nastavení účtu.
  3. Zde stačí kliknout na Obnovit záložky, jak je uvedeno na obrázku níže.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Pokud jde o toto, jak se restartuje macbook?

Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat... Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.
A jak odstranit safari?
Pokud chcete vymazat historii a soubory cookie, přejděte do Nastavení > Safari a klepněte na Smazat historii a data stránek. Vymazáním historie, souborů cookie a dat stránek ze Safari neovlivníte informace uložené ve funkci automatického vyplňování.

Jak zjistit jestli je iPhone nový?

Jak zjistit, zda je váš iPhone nový nebo repasovaný?
  1. Jděte do Nastavení
  2. Klikněte na Obecné
  3. Klikněte na Informace.
  4. Najděte položku Číslo modelu.
A další otázka, kdy má vyjít iphone 13?
září 2021 • 05:30

Nové iPhony 13 a 13 Pro jsou v předprodeji od minulého pátku. Do prodeje jdou dnes spolu s novými iPady. Model iPhone 13 Pro zlevnil o tisícovku a startuje na 28 990 korunách, větší model 13 Pro Max zlevnil dokonce o dva tisíce, kdy jeho cena začíná na 31 990 korunách.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak funguje Safari?

Jízdenku si zakoupíte v pokladně na hlavním parkovišti. Cena pro jedno osobní vozidlo je 370 Kč, je nutné mít pro každého pasažéra i běžnou vstupenku. Vjezd do safari vlastním vozem je možný pouze do 17:15. Ve vozidle nesmí být psi ani jiná zvířata!
Jak používat Safari?
V aplikaci Safari můžete používat panely k prohlížení několika současně otevřených webových stránek.
...
Panely můžete uspořádat do skupin, abyste se na ně mohli později snáze vrátit.
  1. Klepnutím na.
  2. Podržte prst na některém z nich a vyberte volbu Přesunout do skupiny panelů.

Pokud jde o toto, co znamená slovo safari?

safari (lov) – způsob lovu zvěře v Africe. safari park – typ zoologické zahrady s velkým volným výběhem pro více druhů zvířat. safari (oděv) – typ loveckého odění ve žlutozelených barvách. Safari (webový prohlížeč) – webový prohlížeč společnosti Apple.
Jak nainstalovat novou verzi macOS?
Chcete-li nainstalovat nejnovější nebo starší verzi macOS, stáhněte ji z App Storu. Chcete-li vytvořit startovací instalační disk, použijte USB flash disk nebo jiný sekundární svazek.

Můžete se také zeptat, jak si aktualizovat ios?

Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru. Klepněte na Automatické aktualizace a pak zapněte volbu Stahovat aktualizace pro iOS. Zapněte volbu Instalovat aktualizace pro iOS. Pak se zařízení bude na nejnovější verzi iOS nebo iPadOS aktualizovat automaticky.

By Loats

Similar articles

  • Jak obnovit touchpad?

    Podívejte se, zda má váš notebook v horní řadě kláves ikonu touchpadu. Modré ikony jsou obvykle na klávese F5 nebo F7. Touchpad se opět aktivuje, pokud současně stisknete klávesu s ikonou a klávesu Fn.

  • Jak obnovit Firefox?

    Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

  • Jak používat Safari?

    Pomocí panelů můžete zobrazit více webových stránek najednou a můžete je uspořádat do skupin, abyste se k nim mohli později vrátit. Přesun do skupiny panelů se provádí podržením prstu na jednom z nich.

  • Jak obnovit Windows 10 v biosu?

    V systému Windows 10 jsou k dispozici pokročilé možnosti spouštění. Můžete začít kliknutím na.

  • Jak obnovit zalohu?
  • Jak obnovit připojení k Wi-Fi?
  • Jak obnovit horní lištu?
  • Jak hledat v Safari?
Jak vypadá veřejná IP adresa? :: Jak aktualizovat prohlížeč Safari?
Užitečné odkazy