Domovská stránka > J > Jak Zjistit Doporučenou Zásilku Na Poště?

Jak zjistit doporučenou zásilku na poště?

Sledování se umožňuje u takových zásilek, které mají podací číslo. Jedná se o unikátní číselný kód, nazývaný také tracking kód. Nachází se buď na podacím lístku, v SMS zprávě nebo e-mailu od České pošty. Případně také na výzvě od České pošty, která se vhazuje do schránky v případě nezastižení adresáta.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Kdy se doporučený dopis považuje za doručený?

To znamená, že i když se dopis nikdy nedostane do rukou adresáta, po 10 dnech od chvíle, kdy adresát dostal do schránky oznámení o uložení dopisu na poště, se považuje za doručený. Adresátovi pak začíná běžet lhůta pro úkon, o němž ho úřad v dopise informuje, například pro zaplacení dluhu nebo pro podání odvolání.
Jak zjistit ukládací poštu?
v mobilní aplikaci Pošta Online, telefonicky - na Výzvě naleznete telefonní číslo vaší ukládací pošty, na kterém si domluvíte den opakovaného doručení.

Jak zjistit kde je doporučený dopis?

Informace o dodání nebo stavu vaší zásilky jsou dostupné následující den po dni podání zásilky. Informace je možno získat dvěma způsoby: Sledujte zásilku v systému naší služby Sledování zásilek (Track & Trace). Nemáte-li přístup na internet, kontaktujte naši telefonní linku 954 40 66 99.
Jak poznat dopis od soudu?
Dopisy s modrým pruhem využívají orgány veřejné správy, jako jsou například obecní, katastrální, finanční nebo živnostenské úřady, soudy, školy, ale také ministerstva. Na rozdíl od obálky s červeným pruhem může tento dopis převzít také určený zmocněnec.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak zjistím jestli mám na poště Slozenku?

"Při sledování zásilky podpořené push notifikací získává adresát nebo odesílatel informace o tom, zda byla zásilka doručena adresátovi, uložena k vyzvednutí na poště anebo např. vrácena podavateli," říká mluvčí České pošty Marta Selicharová. Aplikace je vytvořena v české a anglické jazykové mutaci.
Jak zjistit číslo zasilky?
Podací číslo zásilky naleznete na podacím lístku, v SMS či e-mailové zprávě anebo na výzvě, kterou naleznete ve své schránce.
...
Podací číslo zásilky
  • Prefixu - kódu druhu zásilky - většinou dvou písmen, např.
  • čísla zásilky - 9 nebo 10 číslic a.

Navíc, jak vyhledat slozenku?

Zavolejte na úřad práce o číslo složenky, datum podání již víte a s těmito dvěma údaji zajděte na vaši poštu sepsat reklamaci. Pošta by měla, dle těchto údajů, složenku vyhledat a vystavit druhopis a peníze vyplatit anebo reagovat písemně na vaši reklamaci, že složenka na poštu nedošla.
Kdy se považuje výpověď za doručenou?
Výpověď doručovaná zaměstnavateli prostřednictvím sítě nebo služby elektronických komunikací je doručena dnem, kdy její převzetí potvrdí zaměstnavatel zaměstnanci datovou zprávou podepsanou svým uznávaným elektronickým podpisem nebo zapečetěnou svou uznávanou elektronickou pečetí.

Kdy je písemnost doručena?

V případě doručování na elektronickou adresu platí, že písemnost je doručena v okamžiku, kdy převzetí doručované písemnosti potvrdí adresát zprávou podepsanou jeho uznávaným elektronickým podpisem.

By Papp Rehbein

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Jak zjistit polohu volajícího? :: Co je to brána firewall?
Užitečné odkazy