Domovská stránka > J > Jak Zjistit Funkčnost Nfc Iphone?

Jak zjistit funkčnost NFC iPhone?

V tomto smyslu operační systém nenabízí žádnou možnost ověření funkce NFC. Jediným způsobem, jak ověřit, že tato technologie funguje, je nastavit Apple Pay a poté zkusit provést platbu v obchodě.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Jak vyzkoušet funkčnost NFC iPhone?

S příchodem iOS 11 je možné využívat NFC na iPhone 7 a novějších. Na App Storu je už dost aplikací (NFC Reader, NFX Actions,), které umí NFC číst. Stáhni a vyzkoušej.
Proč mi nejde platit mobilem?
Terminál neregistruje transakci Google Pay

Zařízení Android má funkci NFC a systém Lollipop 5.0 nebo novější. Aplikace Google Pay je v nastavení zařízení Android zapnuta. Požadovaná platební metoda byla do aplikace Google Pay přidána. Zařízení Android není v režimu spánku a je odemknuté.

Někdo se také může ptát, jak vypnout apple pay?

Možnost potvrzovat přes Apple Pay nákupy provedené na Macu můžete vypnout v Nastaveních na iPhonu. Přejděte do části Wallet a Apple Pay a vypněte volbu Povolit platby na Macu.
A jak zablokovat apple pay?
Kartu můžete dočasně zablokovat v internetovém bankovnictví, mobilní aplikaci nebo zavoláním na mLinku. Tato změna zablokuje plastovou kartu i placení přes Apple Pay. Zkontrolujte, zda je karta v aplikaci Wallet aktivní. Pokud máte stále potíže s placením Apple Pay, volejte mLinku.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Jak propojit NFC?

Jak platit pomocí Google Pay s telefonem s Androidem

se ujistěte, že máte zapnutou možnost NFC. Poté pro zaplacení telefon odemkněte a přiložte k danému terminálu. V případě potřeby ještě jednou potvrďte pomocí čtečky otisků prstů nebo rozpoznání obličejem, pokud vás k tomu telefon vyzve. Máte zaplaceno.
Jak platit v obchodě mobilem?
V obchodě, kde přijímají platby mobilem, stačí zařízení (telefon nebo chytré hodinky) přiložit k bezkontaktnímu terminálu a je hotovo. Pokud hodnota nákupu při platbe pomocí Google Pay převýší 500 Kč, bude potřeba odemknout telefon pomocí PINu, hesla, zámku, otisku prstu nebo skenu obličeje.

Jak zapnout placeni mobilem?

Platby mobilem si snadno zdarma zapnete: V mobilní aplikaci Menu / Služby / Karty a nálepky Otevřete si detail karty a zvolte Přidat do Google Pay. Půjde to ale jen s telefonem, který NFC podporuje. S Google Pay můžete také vybírat z bezkontaktních bankomatů a kontrolovat zůstatek...
Jak platit mobilem Xiaomi?
S novinkou Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC také konečně dorazila jedna z nejžádanějších funkcí. Lze s ním díky spolupráci s Mastercard provádět bezkontaktní platby. Ode dneška lze za nákupy zaplatit prostým přiložením náramku k platebnímu terminálu. Karta Mastercard je v Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC uložena ve formě tokenu.

Jak platit kartou přes mobil Česká spořitelna?

Jak platit v obchodech
  1. Pro platby pod 500 Kč stačí rozsvítit obrazovku telefonu a přiložit telefon zadní částí k platebnímu terminálu. Takto lze provést maximálně 3 transakce za sebou, poté bude vyžadováno ověření přihlášením do telefonu.
  2. Platby od 500 Kč výše jsou ověřovány přihlášením do telefonu.

By Raynold

Similar articles

Jak blokovat program v bráně firewall? :: Jak poznat Elektronický podpis v PDF?
Užitečné odkazy