Domovská stránka > J > Jak Zjistit Spuštěné Programy?

Jak zjistit spuštěné programy?

Na tlačítku Start klikněte „pravým myšítkem“ a zde také vyberte odkaz Správce úloh. Zde najeďte na záložku Po spuštění. Uvidíte seznam programů a aplikací spuštěných po startu operačního systému Windows10. Doporučuji vypnout jen to, kde víte, co který program dělá.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak přidat program po spuštění?

Stiskněte kombinaci kláves [Windows]+[R]. Do okna »Otevřít« napište »shell:startup« a potvrďte klávesou [Enter]. V Průzkumníku souborů se otevře složka Po spuštění aktuálně přihlášeného uživatele. Do této složky přetáhněte zástupce programů, které chcete spouštět automaticky po startu systému.
Pokud jde o toto, co se spouští při startu windows?
Přidání aplikace, která se má automaticky spouštět po spuštění Windows 10
  • Vyberte tlačítko Start a posunováním vyhledejte aplikaci, která se má spouštět po spuštění systému.
  • Na aplikaci klikněte pravým tlačítkem, vyberte Další a pak vyberte Otevřít umístění souboru.

Pokud jde o toto, jak vypnout programy běžící na pozadí?

Zastavení spouštění většiny aplikací na pozadí
  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení > ochrana > pozadí.
  2. V části Aplikace na pozadí se ujistěte, že možnost Povolit aplikacím běžet na pozadí je nastavená na Vypnuto.
A jak vypnout aplikace po spuštění mac?
Na ikonu aplikace klikněte pravým tlačítkem myši nebo při podržení klávesy Control. V rozbalovací nabídce přejděte na Volby. Pokud je zaškrtnuto políčko Otevřít při přihlášení, zaškrtnutí zrušte.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Navíc, jak zobrazit běžící programy?

Správce úloh

Vyvolat ho lze několika způsoby, přičemž patrně nejrychlejší je klávesová zkratka Ctrl+Shift+Esc. Hned v první sekci Procesy můžete sledovat, jak jednotlivé aplikace zatěžují procesor a kolik si ukously operační paměti.
Jak spustit Správce úloh?
Ve Windows je možné Správce úloh spustit několika způsoby:
  1. Stiskem klávesové zkratky Ctrl-Shift-Esc.
  2. Stiskem klávesové zkratky Ctrl-Alt-Delete a poté stiskem tlačítka Spustit Správce úloh.
  3. Klepnutím na tlačítko Start, zapsáním výrazu Správce úloh do řádku pro vyhledávání a stiskem klávesy Enter.

Pokud jde o toto, jak vypnout nepotřebné procesy?

Vypněte „neviditelné" procesy

Pokud tak například antivir, jeho součást nebo jiný proces vytíží procesor skoro na sto procent, můžete jej vypnout po aktivaci zobrazení procesů všech uživatelů. Spusťte Správce úloh pomocí klávesové zkratky Ctrl + Shift + Esc, v nabídce aktuálních záložek vyberte tu s názvem Procesy.
Následně, jak přidat program do složky po spuštění ve windows 7?
Při správě automaticky spouštěných programů na položku Po spuštění v nabídce Start klepněte pravým tlačítkem myši a z odpovídající místní nabídky zvolte příkaz Procházet položky všech uživatelů. Složka Po spuštění se otevře v novém okně Průzkumníka Windows. Vytvořte zde zástupce požadované aplikace.

Navíc, jak zakázat spuštění aplikace po startu windows 7?

V hlavní nabídce následujte příkaz Start | Spustit, ve Windows Vista a 7 stačí zadat příkaz do pole pro hledání. Jako název programu zadejte msconfig, který odpovídá Nástroji pro konfiguraci systému. Vyberte záložku Po spuštění, pomocí zatržítek v levém sloupci nyní můžete snadno zapnout/vypnout jednotlivé programy.

By Critchfield Merel

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Jak vypnout aplikace na PC? :: S kterým protokolem je spojen TCP port 80?
Užitečné odkazy