Domovská stránka > C > Co Znamená Jedna Fajfka Na Whatsapp?

Co znamená jedna fajfka na WhatsApp?

Odešlete-li zprávu kontaktu, který si vás zablokoval, zobrazí se vám u ní vždy jen jedna fajfka (zpráva odeslána), dvě fajfky (zpráva doručena) se vám nikdy zobrazovat nebudou.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A další otázka, jak se používá whatsapp?

1. Stažení a otevření aplikace: WhatsApp Messenger si můžete stáhnout zdarma z Obchodu Google Play nebo z App Store společnosti Apple. Následně aplikaci otevřete klepnutím na ikonu s logem WhatsApp na domovské obrazovce telefonu.
Jak odposlouchávat WhatsApp?
WhatsApp se odposlouchávat nedá. A pokud jí nějakým způsobem leze do mobilu/počítače, tak ať se obrátí na policii, to je jednoznačně trestný čin.

A jak sledovat zprávy z whatsapp?

Jak sledovat WhatsApp zprávy
  1. Založte si svůj účet Snoopza a stáhněte si aplikaci;
  2. Nainstalujte sledovač do telefonu Android;
  3. Začněte sledovat.
Jak se dostat do jineho telefonu?
Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone" neboli „Najděte svůj telefon" odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Můžete se také zeptat, jak zjistit s kým si kdo píše?

Podobným a možná jednodušším řešením je získat přístup k WhatsAppu přes webový prohlížeč, samozřejmě opět za předpokladu, že máte cizí telefon odemknutý a dostanete se do aplikace WhatsApp, ze které načtete QR kódem veškeré konverzace do prohlížeče na stránce www.web.whatsapp.com na svém zařízení a poté můžete sledovat
Můžete se také zeptat, jak zjistit kdo má messenger?
Lidé, kteří se zobrazí na kartě Aktivní nebo mají vedle svého jména ikonu jsou nebo nedávno byli aktivní v Messengeru či na Facebooku. Pokud máte zapnutý Aktivní stav, zobrazujete se na tomto profilu jako aktivní, nedávno aktivní nebo ve stejném chatu jako vaši přátelé a kontakty.

Navíc, jak zjistit polohu telefonu partnera?

Zjištění polohy jiné osoby
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na vaše profilová fotka nebo iniciála. Sdílení polohy.
  3. Klepněte na profil osoby, kterou chcete najít. Pokud chcete aktualizovat polohu uživatele: Klepněte na ikonu přítele Další Aktualizovat.
Co znamená online na WhatsApp?
Pokud je některý z kontaktů online, znamená to, že má WhatsApp na svém zařízení spuštěný na popředí a je připojen k internetu. Nemusí to však nutně znamenat, že si přečetl vaše zprávy. Funkce Naposledy označuje, kdy daný kontakt WhatsApp naposledy použil.

Kdo vymyslel Messenger?

Messenger vznikl už v roce 2008

Čtyři roky na to spouští tým génia Zuckerberga funkci okamžitých zpráv – dnes tomu říkáme chat.

By Bucky

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Jak zjistit vlastníka IP? :: Jak zjistit upload?
Užitečné odkazy