Domovská stránka > J > Jak Zjistit Puk Sim Karty T-Mobile?

Jak zjistit PUK SIM karty T-Mobile?

Původní PIN a PUK kód najdete v úvodním dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás na začátku dostali společně se SIM kartou. PUK kód se dá také zjistit v Můj T-Mobile v sekci Smlouva > SIM karta > PUK kódy nebo pomocí odeslání kódu *123*307# přímo z vašeho mobilu jako když voláte telefonní číslo.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Co je PUK 1?

Je 8místný kód, který slouží pro odblokování SIM karty v případě, že zadáte 3x chybný kód PIN. Pokud ho zadáte 10x chybně, dojde k trvalému zablokování SIM karty a je nutné vystavit novou SIM kartu.
Co je puk 2?
PUK2 je přístupový kód, který ochraňuje vaši SIM kartu a používá se k ověření majitele. Kód PUK2 (jeho první čtyři čísla) použijete například v případě, že jste zapomněli přihlašovací jméno nebo heslo k registraci do Můj T-Mobile. Číslo kódu PUK2 jste obdrželi v obálce spolu s vaší SIM kartou.

Jak funguje SIM karta?

SIM karta je modul, který umožňuje identifikovat telefonní číslo v mobilní síti. Každá SIM karta má nastaveno jedinečné sériové číslo a je na počátku přiřazena ke specifickému operátorovi. Lze na ni ukládat kontakty a jelikož je číslo vázáno přímo na ni, lze měnit mobilní telefony bez jeho ztráty.
Jak zmenit PIN na mobilu?
Lze PIN změnit nebo vypnout?
  1. Vstupte do Nastavení
  2. Pokračujte do Zabezpečení a zámek obrazovky.
  3. Pokračujte Nastavení zámku SIM karty.
  4. Aktivujte / deaktivujte zámek SIM karty nebo změňte svůj PIN.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Pokud jde o toto, jak převést kontakty na sim?

Operační systém Android umožňuje ukládat kontakty do telefonu i na SIM kartu. Koupíte-li si nový telefon, můžete tak kontakty jednoduše převést pomocí SIM karty. Ve starém telefonu jděte do kontaktů a v nastavení najděte povel importovat kontakt na SIM. Pak SIM kartu vyjměte a vložte do nového telefonu.
Jak přetáhnout kontakty ze SIM karty?
Import kontaktů
  1. Vložte do zařízení danou SIM kartu.
  2. V telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Kontakty .
  3. Dole klepněte na Opravit a spravovat. Importovat ze SIM karty.
  4. Pokud máte v zařízení víc účtů, vyberte účet, do kterého chcete kontakty uložit.

Pokud jde o toto, jak zálohovat kontakty ze sim karty?

Kontakty, které máte uložené v telefonu nebo na SIM kartě, si můžete zálohovat.
...
Zapnutí a vypnutí automatického zálohování
  1. Otevřete v telefonu aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Systém. Záloha.
  3. Zapněte nebo vypněte možnost Zálohovat na Disk Google.
Jak zjistit kdo mi volal ze skrytého čísla?
Jestliže jsou telefonáty ze skrytého čísla příliš obtěžující a zasahují do vašeho soukromí, lze ke zjištění jejich identifikace využít i Policie České republiky, a to bezplatně. Zde je třeba uvést datum a přesný čas hovoru. Policie pak provede na základě tohoto šetření a sepíše úřední záznam o podání vysvětlení.

A kdo mi volal na pevnou linku?

Na portálech jako www.kdovolal.cz, www.kdomivolal.cz, případně www.muzutozvednout.cz najdete obsáhlou databázi stovek tisíc telefonních čísel.

By Dorene Rockingham

Similar articles

Jak zjistit MAC adresu počítače? :: Jak zjistit telefonní číslo na SIM?
Užitečné odkazy