Domovská stránka > J > Jak Se Podívat Na Fotky Na Icloudu?

Jak se podívat na fotky na iCloudu?

Používání Fotek na iCloudu
  1. Otevřete aplikaci Fotky.
  2. Klepnutím na panel Knihovna zobrazíte své fotografie.
  3. Klepnutím na panel Alba zobrazíte Moje alba, Sdílená alba, Lidi a místa, Typy médií a Další alba. Taky si můžete přečíst víc o sdílení obsahu s ostatními.

Přečtěte si více

Související článek

Jak smazat fotky z iCloud?

Odstranění a obnovení fotografií a videí lze provést výběrem fotografií nebo videí, které chcete odstranit, nebo poklepáním na jednotlivou fotografii nebo video. V albu nedávno odstraněných fotografií a videí budou odstraněné fotografie a videa uloženy po dobu 30 dnů, než budou trvale odstraněny.

Navíc, co se uklada na icloud drive?

Umožňuje vám ukládat fotografie, videa, dokumenty, hudbu a data aplikací na iCloud. Nejen, že vám umožní ukládat všechny vaše věci na jednom místě, ale také vám umožní přístup ke všem vašim souborům a datům ze zařízení iOS, Mac a Windows PC a poté tyto soubory a složky udržujte aktuální ve všech svých zařízeních.
Co delat kdyz mám plne uloziste iPhone?
Pokud se zobrazí upozornění, že máte plné úložiště zařízení, můžete část prostoru uvolnit vhodnou správou fotek a videí.
...
Začínáme s Fotkami na iCloudu:
  1. Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Fotografie.
  2. Zapnutí Fotek na iCloudu.
  3. Zapnutím volby Optimalizovat úložiště iPhonu ušetříte místo v zařízení.

Jak se pouziva iCloud?

iCloud je součástí každého zařízení Apple. K nastavení iCloudu stačí, když se pomocí Apple ID přihlásíte ke svému zařízení a potom zvolíte aplikace, které chcete s iCloudem používat, a které funkce iCloudu chcete zapnout nebo vypnout. Tato nastavení si můžete na jednotlivých zařízeních přizpůsobit.
Můžete se také zeptat, jak zmenit uloziste iphone na icloud?
Pokud chcete na vašem iOS zařízení změnit tarif úložiště, tak se přesuňte do Nastavení a v horní části obrazovky klikněte na vaše jméno. Poté vyberte možnost iCloud a na další obrazovce rozklikněte Spravovat úložiště.

Související článek

Jak smazat fotky na iphone?

Otevřete aplikaci Fotografie a klepněte na panel Alba, klepněte na album Nedávno odstraněné a poté klepnutím na položku Vybrat trvale odstraňte fotografie a videa.

Někdo se také může ptát, kde najdu zalohovane fotky iphone?

Vyhledání a správa záloh uložených na iCloudu
  1. Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud.
  2. Klepněte na možnost Spravovat úložiště a na položku Zálohy.
  3. Klepnutím na zálohu zobrazte další podrobnosti, vyberte, které informace chcete zálohovat, nebo zálohu odstraňte.
Kam Zalohovat fotky z iPhonu?
Fotky na iCloudu spolupracují s aplikací Fotky, bezpečně uchovávají vaše fotky a videa na iCloudu a synchronizují je s vaším iPhonem, iPadem, iPodem touch, Macem, Apple TV a webem iCloud.com.

Jak se přihlásit do iCloudu na PC?

Přihlášení a používání iCloudu na ostatních zařízeních

V počítači s Windows můžete nastavit a přihlásit se do iCloudu pro Windows a získat tak přístup ke svým fotografiím, dokumentům a dalším souborům. Můžete se také přihlásit na webu iCloud.com z prohlížeče.
Jak presunout data na iCloud?
Aplikace "Přechod na iOS" je zdarma dostupná v obchodě Google Play (stahovat ji můžete zde). Aplikace propojí vaše staré zařízení Android a nové zařízení Apple prostřednictvím přímého připojení Wi-Fi a přenese všechna vaše data. Přenášet můžete z/do telefonu i tabletu.

Jak se dostat na iCloud?

Takto lze najít svůj iPhone i na Windows nebo na Androidu.
  1. v prohlížeči jděte na iCloud.com.
  2. přihlaste se přes Apple ID.
  3. klikněte na aplikaci Najít iPhone.
  4. objeví se mapa a na ní tečky.
  5. klikněte na íčko v kroužku a zvolte akci.
  6. Find My Iphone jako aplikace nebo program.
  7. Blokace telefonu přes policii a operátora.

By Cassi

Similar articles

  • Jak stáhnout fotky ze Samsung Cloud?

    Pokud chcete stáhnout data, máte dvě možnosti. Moje data si můžete stáhnout do telefonu prostřednictvím cloudové aplikace. V aplikaci Galerie můžete stahovat obsah z cloudu.

  • Jak dostat fotky z iCloudu?

    Abyste své fotografie vůbec viděli, musíte zvládnout kouzlo nastavení celého iCloudu - v každém případě zkuste v nastavení iPhonu vypnout a zapnout posuvník Fotky na iCloudu a zároveň si pohrajte s možnostmi Optimalizovat úložiště iPhonu a Stahovat a uchovávat.

  • Jak tisknout fotky 10x15?

    Pokud máte určitou velikost fotopapíru, stačí ji nastavit a ponechat jeden sloupec a jeden řádek. Pokud fotografie přetáhnete do prostředního pole, můžete je vytisknout, uložit do formátu PDF nebo si objednat tisk v profesionální kvalitě.

  • Jak upravit DPI fotky?

    Pokud není lepší upravit rozlišení fotografie před tiskem tak, aby se co nejvíce blížilo ideální hodnotě 300 dpi, mohu doporučit, abyste se příliš netrápili. Nastavením velikosti papíru v ovladačích odešlete fotografii do tiskárny v původním rozlišení.

  • Jak uvolnit místo na Google fotky?
  • Jak poslat RAW fotky?
  • Jak prenest fotky z iPhone do Androidu?
  • Jak přenést fotky z iPhone do PC?
Co vše se Zalohuje na iTunes? :: Jak zjistit kondici baterie Honor?
Užitečné odkazy