Domovská stránka > J > Jak Najít Informace O Osobě?

Jak najít informace o osobě?

Nejjednodušším způsobem, jak si někoho prověřit, je zadat jeho jméno do Googlu, Facebooku nebo jiné sociální sítě, což vám obvykle poskytne základní informace o dané osobě. Pomocí stránky LinkedIn pak můžete dohledat také to, kde pracuje a jaké má pracovní zkušenosti.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak zjistit za co mám exekucí?

online na webu www.ceecr.cz. osobně v sídle Exekutorské komory ČR.
Jak zjistit veškeré dluhy?
Data o půjčkách – i řádně splácených – evidují také Bankovní registr klientských informací (BRKI) a Nebankovní registr klientských informací (NRKI). Na stav svých dluhů se lidé můžou poptat u obou rejstříků přes jednu webovou stránku www.kolikmam.cz.

Jak zjistit dlužníky?

Neexistuje žádný centrální registr dlužníků. Dlužnických registrů je více a získat z nich informace je provázáno s řadou omezení (prověření pouze vlastní osoby, ověření totožnosti apod.) Jediný registr umožňující prověření kohokoli je evidence exekucí.
A jak najít kontakt na osobu?
Vyhledávače osob - Spolužáci

První místo pro hledání starých přátel najdete na stránce spolužáci.cz. Na Spolužácích najdete každého člověka, který kdy chodil do školy a jehož kamarádi si na něj vzpoměli.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak najít ztraceného člověka?

Jak vystopovat člověka
  1. Rozviňte svůj přehled o situaci. Přehled o situaci je pravděpodobně ta nejdůležitější schopnost, kterou musí stopař disponovat.
  2. Okolní prostředí Je zřejmé, že při stopování potřebujete ze všeho nejvíce znát a dobře rozumět svému okolí.
  3. Lidské chování a psychologie.
  4. Průzkum a prohledávání
A jak zjistit informace o exekucí?
Centrální evidenci exekucí vede Exekutorská komora. Přístup do evidence mají všechny subjekty, které se zaregistrují na daném internetovém portále. Mohou pak zjistit, zda proti nim je vedena nějaká exekuce, a pokud ano, mohou dále zjistit i detail o každé vedené exekuci.

A jak se dozvědět o exekucí?

O probíhajících exekučních řízeních se vede rejstřík, tzv. centrální evidence exekucí. Dlužník tak má možnost se o svých exekucích dozvědět dotazem do této evidence. Dotaz je za úplatu.
Jak poznat exekucí kterou je možné zastavit?
Organizace Člověk v tísni nyní vyvinula webovou aplikaci Doložkomat, která dokáže rozpoznat, zda je exekuce vedena protiprávně na základě netransparentní rozhodčí smlouvy. Pokud tomu tak je, vygeneruje Doložkomat návrh na její zastavení.

Jak zjistit moje dluhy zdarma?

Patří sem hlavně Centrální evidence exekucí (CEE, centrální registr exekucí). Dále pak veřejný a insolvenční rejstřík. Také běžné registry jako je bankovní a nebankovní registr klientských informací nebo třeba registr SOLUS. Do některých registrů je možné nahlížet i zdarma, jiné jsou zpoplatněny.

By Depoliti Chun

Similar articles

Kde vzít peníze na dluhy? :: Jak zjistit heslo na Wi-Fi O2?
Užitečné odkazy