Domovská stránka > J > Jak Zjistit Informace O Fotografii?

Jak zjistit informace o fotografii?

Pomocí Exif Readeru si můžete z pořízených snímků digitálním fotoaparátem zobrazit – výrobce a model fotoaparátu, datum a čas pořízení snímku, systém měření, režim blesku, nastavení zoomu, hodnotu času a clony, expoziční kompenzace, citlivost, hodnotu expozice a další data.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Lidé se také ptají, jak zjistit metadata z fotky?

V případě obrázků je to potom formát souboru PNG. K dispozici jsou i různé čističe metadat. Například Microsoft Office, respektive aplikace v tomto kancelářském balíku obsahují funkci Zkontrolovat metadata. Klikněte na Soubor -> Informace -> Zkontrolovat dokument -> Zkontrolovat metadata.
Jak zjistit kde byla fotografie Porizena?
Jak zjistit geolokaci fotografie

Stačí do vyhledávacího řádku služby Google Maps zadat GPS souřadnice oddělené čárkou a získáte přesnou polohu, ze které byla fotografie pořízena.

Následně, jak hledat na google podle fotky?

Důležité: Chcete-li v aplikaci Chrome vyhledávat pomocí obrázku z webových stránek, musíte jako výchozí vyhledávač nastavit Google.
  1. V telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Google nebo Chrome .
  2. Přejděte na web, na kterém se obrázek nachází.
  3. Klepněte na obrázek a podržte ho.
  4. Klepněte na Hledat pomocí Google Lens.
Někdo se také může ptát, jak zjistit informace o fotce iphone?
Otevřete aplikaci Soubory a přejděte do umístění, kde jste fotografii uložili. Na fotografii podržte prst, a poté z menu vyberte možnost Informace. Zobrazí se základní metadata o fotografii.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Lidé se také ptají, jak zjistit exif data?

Exif data si ve Windows jednoduše zobrazíte kliknutím pravým tlačítkem myši na soubor obrázku. Exif Cleaner je skvělou volbou pro odstranění metadat z více fotografií. Jednoduše přetáhnete požadované obrázky do okna programu a vyberete položku "Odstranit" v nabídce "Upravit".
Jak zjistit metadata videa?
Je to totiž právě ViewNX-i, který dokáže zobrazit EXIF také u videosouborů! Protože jde o nikoňácký software, dokáže se ViewNX-i dostat až k nejjemnějším detailům nastavení foťáku/kamery při videu.

Jak odstranit informace z fotografie?

Odstranění soukromých informací není jinak složité. Klikněte na snímek pravým tlačítkem myši a z nabídky vyberte »Vlastnosti«. Přejděte na záložku »Podrobnosti« a dole najděte volbu »Odebrat vlastnosti a osobní informace«. V nově otevřeném okně máte možnost vlastnosti odebrat.
Jak zjistit souřadnice z fotky?
Vyhledání dříve odhadovaných poloh
  1. Spusťte na telefonu nebo tabletu Android aplikaci Fotky Google .
  2. Vpravo nahoře klepněte na profilovou fotku nebo iniciálu účtu Nastavení Fotek Poloha. Zdroje polohy.
  3. Klepněte na Zobrazit a spravovat odhadované polohy.

Jak poznat fotomontáž?

Pokud máme podezření na fotomontáž, je důležité zaměřit se na detaily. Snímek si zvětšíme a zesvětlíme, poté prohlížíme jednotlivé části, u kterých očekáváme montáž.

By Constantino

Similar articles

Kdy byla porizena fotografie? :: Jak zjistit verzi Windows 10 z HDD?
Užitečné odkazy