Domovská stránka > J > Jak Zjistit Polohu Podle Telefonního Čísla?

Jak zjistit polohu podle telefonního čísla?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon“ (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak odblokovat telefon přes Google účet?

Resetování gesta (pouze Android 4.4 nebo starší)

Po několika pokusech o odemknutí telefonu se na obrazovce uzamčení zobrazí zpráva Zapomenuté gesto. Klepněte na ni. Zadejte uživatelské jméno a heslo účtu Google přidaného do telefonu. Resetujte zámek obrazovky.
A co mám delat kdyz ztratím telefon?
Ze všeho nejdříve zkuste na svůj telefon zavolat nebo poslat zprávu. Díky tomu zjistíte, jestli se třeba nenachází ve vaší těsnější blízkosti. Na Android zařízeních můžete z webového rozhraní Android Device Manager, u iOS zařízení pak na webu iCloud. Pokud se vaše zařízení neozvalo, příslušné weby ještě neopouštějte.

Jak nahlasit ztratu mobilu?

Odcizení mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR. Zde také vyjádřete svůj souhlas s blokací. Telefonické nebo písemné ohlášení odcizení mobilního telefonu není možné. Souhlas se zrušením blokace mobilního telefonu nahlaste osobně na nejbližším oddělení Policie ČR.
Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz nekdo ukradne telefon?
Mobil je fuč? Kontaktujte banku, operátora a policii
  1. Zavolejte do banky a zablokujte si mobilní appky.
  2. Mobilní operátor zablokuje SIM kartu.

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jak se dostat na cizi WhatsApp?

Jak sledovat WhatsApp zprávy
  1. Založte si svůj účet Snoopza a stáhněte si aplikaci;
  2. Nainstalujte sledovač do telefonu Android;
  3. Začněte sledovat.
Navíc, jak zjistit kde se nachazi iphone?
Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Jak zjistit polohu?

Zobrazení aktuální polohy na mapě
  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google . Pokud tuto aplikaci ještě nemáte, stáhněte si ji z Obchodu Play.
  2. Vaši polohu označí modrý bod. Pokud jej nevidíte, klepněte vpravo dole na Vaše poloha .
A další otázka, jak zjistit cizí polohu?
Poloha mobilního telefonu se zjistí snadno a zdarma, stačí k tomu program – aplikace Trackapartner, sloužící pro lokalizaci mobilních telefonů i osob. Poloha mobilu je vidět téměř hned. Samozřejmě je možné i zjištění polohy jiného mobilu podle čísla, nejen svého vlastního telefonu.

Jak zjistit jestli mě někdo sleduje?

Zatímco jdete, přemýšlejte, jak byste se mohli nenápadně podívat za sebe. Pokud se zastavíte a najednou se otočíte, dáte tím pozorovateli jasný signál, že máte podezření, že vás někdo sleduje. Ideálně otočte lehce několikrát hlavu na stranu, prohlédněte si výlohy nebo auta a současně se nenápadně podívejte okolo sebe.

By Cymbre

Similar articles

Jak najít někoho přes mobil? :: Jak vyladit počítač?
Užitečné odkazy