Domovská stránka > J > Jak Otevřít Rar Soubor?

Jak otevřít RAR soubor?

Ve Windows to půjde pokud si pořídíte nějaký další software – nejrozšířenější je WinZIP (umí řadu dalších formátů, takže i RAR) nebo přímo to co podporuje RAR, tedy asi nejlépe WinRAR. Pracovat s RAR soubory umí i populární 7-Zip. V Microsoft Store je případně RAR Opener.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to RAW soubor?

Nejkvalitnější obrazová data mohou být podporována poloprofesionálními a profesionálními fotoaparáty. Tyto snímky lze podrobně upravovat pomocí speciálního softwaru a ovlivňovat jejich vzhled úpravou ostrosti, sytosti barev nebo kontrastu, aniž by byla ohrožena výsledná kvalita.

Jak Zazipovat soubor a odeslat emailem?

Stačí v průzkumníku souborů označit myší jeden nebo více souborů, které chcete zazipovat. Klikněte na ně pravým tlačítkem a myší přejeďte na pole Odeslat. V otevřené nabídce pak stačí vybrat možnost Komprimovaná složka (metoda ZIP), počkat, než se vytvoří zip soubor, který poté pojmenujete, a máte hotovo.
Lidé se také ptají, jak zaheslovat soubor zip windows 10?
Postup zaheslování je u obou programů téměř totožný. Stačí vybrat soubory, které chcete zaheslovat, a kliknout na ně pravým tlačítkem myši. Následně vyberte možnost Přidat do archivu. V otevřeném okně pak už stačí najít pole s přidáním hesla a máte vyhráno.

Někdo se také může ptát, jak rozbalit soubor 7z?

7z příponou a jsou uloženy v komprimovaném formátu 7z, a tyto soubory mohou být rozbalí pomocí 7-Zip software mimo jiné pro kompresi souborů Windows a dekomprese aplikace, jako je WinZip WinRAR a PeaZip.
A další otázka, jak zaheslovat 7-zip?
Pokud chcete v programu 7-zip zašifrovat soubory v archivu, pak v dialogovém okně Přidat do archivu zadejte heslo a vyberte jako metodu šifrování AES-256. Tyto volby se nachází ve spodním pravém rohu dialogového okna.

Související článek

Jak otevřít APK soubor?

Když chcete nainstalovat něco mimo Obchod Play, všimnete si pouze souborů APK. Je to podobné jako u souborů pro počítač se systémem Windows. Po stažení aplikace je k dispozici soubor s příponou. Můžete s ním pracovat pomocí aplikace.

Následně, jak zmenšit velikost souboru pro odeslání?

Klikněte pravým tlačítkem myši na vybraný soubor, přejděte na Odeslat a klikněte na Příjemce e-mailu. Zobrazí se dialogové okno Odeslat obrázky e-mailem. Klikněte na Zmenšit všechny obrázky a potom na OK.
Jak nastavit velikost PDF?
Automaticky přizpůsobit stránku velikosti papíru
  1. Vyberte možnost Soubor > Tisknout.
  2. V rozbalovací nabídce Měřítko stránky vyberte jednu z následujících možností: Přizpůsobit na tisknutelnou plochu Zvětší malé stránky a zmenší velké, aby odpovídaly papíru.
  3. Klikněte na tlačítko OK nebo Tisknout.

Někdo se také může ptát, jak zmenšit velikost souboru jpg?

Komprese jednotlivých obrázků
  1. Pokud chcete zkomprimovat všechny obrázky v dokumentu, vyberte na pásu karet možnost > Komprimovat obrázky (nebo Soubor >Zmenšit velikost souboru).
  2. Vyberte možnost v poli Kvalita obrázku.
  3. Klikněte na Jenom vybrané obrázky nebo Všechny obrázky v tomto souboru.
Jak zmensit PNG soubor?
Část 1: Jak komprimovat PNG pomocí Photoshopu

Když otevřete soubor PNG, můžete vybrat Obraz menu a zvolte Velikost obrázku možnost zkontrolovat velikost souboru PNG. Krok 2: Klepněte na tlačítko Soubor na liště nabídek a najděte Vývoz tlačítko. Vyber Uložit pro web a zařízení možnost komprimovat soubory PNG.

Jak zmenšit PDF soubor zdarma?

Komprese souboru PDF online

Klikněte na tlačítko Vybrat soubor výše nebo přetáhněte soubory do zóny přetažení. Vyberte soubor PDF, který chcete zmenšit. Po nahrání souboru PDF Acrobat automaticky zmenší jeho velikost. Stáhněte si komprimovaný soubor PDF nebo se přihlaste a sdílejte ho.

By Susana

Similar articles

Jak vypnout OneDrive Windows 11? :: Jak poznam že si mě zablokoval?
Užitečné odkazy