Domovská stránka > C > Co Dělat Se Zamrzlým Počítačem?

Co dělat se zamrzlým počítačem?

Vyvolejte znovu činnost, při které přestane počítač reagovat. Jakmile počítač zamrzne, stiskněte a držte pravou klávesu CTRL + 2x po sobě stiskněte klávesu SCROLL LOCK . Dojde k vyvolání modré obrazovky (BSOD). Po následném restartování počítače naleznete soubor MEMORY.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Jak opravit počítač který nelze spustit?

Po restartování počítače přejděte do části Troubleshoot > Advanced Options > Startup Repair. Po dokončení procesu opravy spouštění systému restartujte počítač. Pokud se počítači nedaří spustit operační systém, spusťte opravu spouštění pomocí instalačního disku systému Windows.
A co dělat když se počítač nespustil správně?
Odpovědi (5)  Pokud nefunguje žádná z možností obnovy a nemáš žádou zálohu systému kterou by jsi mohl obnovit, je asi načase Windows 10 znovu čistě nainstalovat. Jak na to je popsané zde: Nefunkční Windows 10 - přeinstalace. Ale je možné že je rozbitý HW počítače a možná to časem nastane znovu.

A proč mi padá pc?

4. Zdroj – pokud počítač začne padat po přidání dalšího kusu hardwaru (disku, silnější grafi ky...) a ovladače nic neřeší, často je na vině slabý zdroj, který v plné zátěži nedokáže systém zásobovat energií. Zkuste počítač vyzkoušet se silnějším zdrojem.
Jak resetovat klávesnici na notebooku?
Krok 1: Odpojte klávesnici a počkejte 30 sekund. Krok 2: Stiskněte tlačítko Esc na klávesnici a připojte klávesnici zpět k počítači. Krok 3: Podržte Esc klávesu, dokud nebude blikat klávesnice. Poté byste měli úspěšně provést úplný reset klávesnice.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak resetovat počítač?

Klikněte na Start -> Nastavení -> Aktualizace a zabezpečení. Přepněte se na kartu Obnovení a zde vpravo v části Obnovit počítač do továrního nastavení zvolte Spustit. Poté dále klikněte na možnost Zachovat soubory a začne proces resetu Windows 10.
Jak restartovat počítač?
Přejděte na Start , vyberte tlačítko napájení a pak vyberte restartovat.

Můžete se také zeptat, proč mám černou obrazovku?

Podíváme se na některé věci, které můžou způsobovat černou nebo prázdnou obrazovku: Problémy s připojením monitoru nebo obrazovky. Problémy s aktualizací ovladače grafického adaptéru. Problémy s nejnovějšími aktualizacemi systému nebo instalacemi.
Jak opravit OBS?
Krok 1: Když dojde k černé obrazovce OBS, ukončete ji stejně jako hru nebo aplikaci, kterou chcete zaznamenat. Krok 2: Klepněte a rozbalte Home v pravém dolním rohu a hledejte OBS. Krok 3: Klepněte pravým tlačítkem myši na program OBS a vyberte Spustit jako správce. Nyní můžete zkusit OBS znovu.

Jak restartovat obrazovky?

2. krok: Vyzkoušejte tyto tipy na odstraňování problémů
  1. Na většině telefonů stačí podržet vypínač po dobu asi 30 sekund, nebo dokud se telefon nerestartuje.
  2. Na obrazovce bude možná nutné klepnout na Restartovat .

By McIntyre

Similar articles

Co dělat když mi nejde zapnout notebook HP? :: Jak zapnout notebook HP?
Užitečné odkazy