Domovská stránka > J > Jak Se Zapina Macbook?

Jak se zapina MacBook?

Pokud máte MacBook Pro (2016 nebo novější) nebo nový MacBook Air (2018 a novější), všimnete si, že na vašem notebooku není žádné fyzické tlačítko napájení. Místo toho je tlačítko napájení zapuštěno do tlačítka Touch ID, hned vedle Touch Baru. MacBook zapnete stisknutím tlačítka v pravém horním rohu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se zapina Samsung?

Telefon se uzamkne, pokud třikrát za sebou zadáte špatný kód PIN. Stisknutím a podržením tlačítka zapnutí/vypnutí telefon vypnete.

Jak se vypina MacBook Air?

Z řádku nabídek vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Stiskněte zapínací tlačítko (®) a v zobrazeném dialogu klepněte na příkaz Vypnout.
A jak spustit mac?
Podržením kláves Alt-Command-R nebo Shift-Alt-Command-R můžete taky spustit internetovou verzi nástroje Zotavení macOS. Zotavení macOS nainstaluje různé verze macOS podle toho, kterou kombinaci kláves stisknete. Pokud máte na Macu nastavené heslo firmwaru, zobrazí se výzva k jeho zadání.

Jak restartovat MacBook Air?

Kdekoliv v rámci operačního systému macOS klepněte v levém horním rohu na ikonu . Jakmile tak učiníte, tak se zobrazí rozbalovací menu, ve kterém klepněte na možnost Restartovat... Zobrazí se malé okno, ve kterém už jen stačí klepnout na tlačítko Restartovat.
Jak zapnout Mac Mini?
Vyberte příkaz Apple () > Vypnout. Chcete-li Mac mini znovu zapnout, stiskněte zapínací tlačítko (®).

Související článek

Co je MacBook Air?

Apple MacBook Air 13 Grey MGN63ZE/A je stylový notebook s 33,8cm (13,3) displejem.

Jak spustit Mac Mini?

Připojte displej, klávesnici a myš nebo trackpad a pak stiskněte zapínací tlačítko na zadní straně Macu mini. Pak už stačí jen projít Průvodce nastavením a váš počítač bude připraven k použití.
Co delat kdyz se mi sekne MacBook?
Stiskněte současně tyto tři klávesy: Alt, Command a Esc. Nebo v nabídce Apple () v pravém horním rohu obrazovky zvolte Vynutit ukončení. (To je zhruba jako stisknutí Ctrl-Alt-Del na PC.) V okně Vynutit ukončení vyberte požadovanou aplikaci a klikněte na Vynutit ukončení.

Co delat kdyz Mac nereaguje?

Když se Mac nezapíná
  1. Ujistěte se, že je váš Mac zapojený ke zdroji napájení.
  2. Podržte na Macu tlačítko napájení zhruba na 10 sekund a pak ho uvolněte.
  3. Pokud na Macu nepozorujete žádnou změnu, normálně stiskněte a uvolněte tlačítko napájení.
Když to vezmeme v úvahu, jak probudit mac?
Zapněte a vypněte Mac
  1. Podržte tlačítko pro vynutí dokud se MacBook nevypne.
  2. Chvíli počkejte, a poté opět toto tlačítko podržte, dokud se Mac nezapne.

Jak obnovit macOS?

Obnovení macOS a souborů

Zapněte Mac a pak ihned stiskněte a podržte klávesy Command (⌘)-R, aby se spustil v režimu Zotavení macOS. Až uvidíte logo Apple nebo otáčející se zeměkouli, můžete klávesy uvolnit. Až se zobrazí okno Utility macOS, zvolte možnost obnovení ze zálohy Time Machine.

By Hillman

Similar articles

Jak dát Wi-Fi do PC? :: Jak se připojit k jinému počítači?
Užitečné odkazy