Domovská stránka > J > Jak Vrátit Aktualizaci Chrome?

Jak vrátit aktualizaci Chrome?

Pokud chcete vrátit aktualizaci Google Chrome, můžete odinstalovat aktuální verzi Chromu a stáhnout předchozí starší verzi Chromu. Než ale přejdete na nižší verzi prohlížeče Chrome, měli byste synchronizovat nebo zálohovat potřebná data svého profilu Google.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

Jak nastavit češtinu na Google Chrome?

Změna jazyka prohlížeče Chrome
  1. Na počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Dole klikněte na Rozšířená nastavení.
  4. Klikněte na Jazyky.
  5. Vedle požadovaného jazyka klikněte na ikonu možností .
  6. Klikněte na možnost Zobrazit Google Chrome v tomto jazyce.
  7. Restartováním Chromu změny použijte.
Navíc, proč aktualizace softwaru?
Jak už jsme nastínili, pravidelné aktualizace nejsou jen o odstraňování chyb. Uživatel často benefituje z nových verzí softwaru. Ty zpravidla, pokud se jedná o větší změnu, přinášejí i nové funkce. Jistě se najdou tací, kteří by nic neměnili, ale pokrokem se posouváme jak my, tak naše možnosti.

Jak Aktualizovat aplikaci George?

Otevřete si aplikaci Nastavení a úplně dole v nabídce klikněte na Systém, kde najdete možnost Aktualizace softwaru. Tento postup se může lišit dle verze Androidu a tlačítko Aktualizace softwaru může být umístěno rovnou v Nabídce nastavení (opět v dolní části).
Když to vezmeme v úvahu, jak zakázat aktualizace?
Následně vepište příkaz "msconfig" a klikněte na tlačítko OK. V okně "Konfigurace systému" se přepněte na záložku: "Služby". Seřadíme si služby podle jména (kliknutím na vrchol sloupce pojmenovaný "Služba") a vyhledáme Službu: "Windows Update". Zrušíme zaškrtnutí a klikneme na tlačítko: "Použít".

Související článek

Jak stáhnout prohlížeč Google Chrome?

Až budete chtít procházet web, přejděte na plochu nebo na stránku Všechny aplikace. Můžete klepnout na aplikaci.

A jak vrátit aktualizaci aplikace?

Postačí nám volba "Odinstalovat aktualizace", která vrátí aplikaci do verze, ve které byla v telefonu původně. Jestliže chcete ještě nižší, to už se musíte pustit do sofistikovanějšího procesu, který zde popisovat nebudeme.
Pokud jde o toto, jak vypnout automatické aktualizace iphone?
Zapnutí nebo vypnutí automatických aktualizací
  1. Přejděte do Nastavení.
  2. Klepněte na App Store.
  3. Zapněte nebo vypněte Automatické aktualizace.

Navíc, jak vrátit aktualizaci aplikace na ios?

Podmínkou je, abyste telefon s nainstalovanou starší verzí alespoň jednou synchronizovali s iTunes. Tím se aplikace zálohuje, najdete ji na disku počítače a budete moci vrátit zpět. Situaci se zkomplikuje, pokud jste už provedli synchronizaci s novou verzí aplikace.
Následně, jak zapnout windows update windows 10?
Ve Windows 10 verze 1903 (nebo novější), Windows 10 Pro verze 1809 nebo Windows 10 Enterprise verze 1809: Vyberte Spustit > Nastavení > Aktualizace & zabezpečení > Windows Update .

Jak aktivovat Windows Update?

Vyberte položku: Nastavení. Dále klikněte na Aktualizace a zabezpečení. Operační systém Windows 10 žádné aktualizace nenalezne, protože služba Windows Update již neběží. Až se rozhodnete aktualizace nainstalovat, tak si službu Windows Update obnovením zaškrtnutí položky opět aktivujte.

By Kegan

Similar articles

Jak vypnout blokování hovorů? :: Jak nastavit automatické aktualizace?
Užitečné odkazy