Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Webovou Stránku V Telefonu?

Jak zablokovat webovou stránku v telefonu?

Nastavení → Čas u obrazovky → Omezení obsahu a soukromí → Aktivujte přepínač Omezení obsahu. Následně klikněte na Omezení obsahu → Webový obsah → Přidat web, kam vložte URL webu, který chcete zablokovat a potvrďte zvolením Zpět.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak blokovat webové stránky?

Nejjednodušší způsoby, jak zablokovat stránku na internetu

Do souboru pod text vepište 127.0.0.1 a adresu daného webu (viz. obrázek na příkladu blokování stránky twitter.com). Soubor uložte a zavřete. Od teď by se po zadání URL adresy do prohlížeče mělo ukázat, že stránka není dostupná.
Jak odblokovat webové stránky?
VPN skutečně nabízí ten nejjednodušší, nejchytřejší a nejbezpečnější způsob, jak odblokovat webové stránky a obejít online cenzuru.

Jak zakázat stránku v Google Chrome?

Změna nastavení pro všechny weby
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Rozšířená nastavení klepněte na Nastavení webu.
  4. Klepněte na oprávnění, které chcete aktualizovat.
Někdo se také může ptát, jak blokovat nevhodný obsah?
Pokud se vám nechce stránky vypisovat, mohla by se vám hodit aplikace i-bezpecne.cz, která umožňuje blokovat přístup na určité internetové stránky. Aplikace obsahuje seznam více než 1 300 000 vytipovaných nevhodných stránek, dělených do kategorií. Blokovat tedy můžete jen kategorie, které uznáte za vhodné.

Související článek

Jak vyndat SIM kartu z telefonu?

Slot pro sim kartu je na boku telefonu. Pouzdro telefonu je třeba sejmout. Odříznutý roh pouzdra by měl směřovat k odříznutému rohu karty SIM. Připevněte kartu SIM do držáku.

Navíc, jak blokovat stránku na iphone?

Otevřete nativní aplikaci Nastavení, zde přejděte do kolonky Obecné, a poté do Omezení. Pokud ještě nemáte Omezení aktivována, tak je aktivujte. Bude nutné zadat kód, pod kterým budete moct Omezení spravovat. Poté klikněte na možnost Webové stránky pod podnadpisem Povolený obsah.
Jak zrušit blokování stahování Chrome?
Klikněte na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu prohlížeče Chrome a klikněte na Nastavení . Krok 2. V okně Nastavení Chrome můžete kliknout Ochrana osobních údajů a zabezpečení v levém podokně.

Někdo se také může ptát, jak zablokovat seznam cz?

Vlevo dole zvolte možnost "Spam", zde se nachází veškeré "Nastavení filtrování spamu".
  1. V části "Blokované (spamové) adresy" klikněte na tlačítko "Přidat adresu".
  2. Do pole vepište nebo zkopírujte adresu odesílatele, od kterého nechcete zprávy přijímat, a potvrďte tlačítkem "Přidat".
Někdo se také může ptát, jak zablokovat eshop?
U Windows 7 kliknete Pravým tlačítkem myši, zvolíte Otevřít, otevřete možnost Další programy (malou rozbalovací šipkou vpravo) a kliknete na Poznámkový blok. Poté dáte OK. Tímto způsobem zablokujete webovou stránku www.google.cz. Vy si samozřejmě zvolíte stránku jinou, tu kterou chcete zablokovat.

Jak zablokovat počítač?

Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován.

By Levesque Alnajjar

Similar articles

Jak se dostat na zakázané stránky? :: Jak povolit zakázanou stránku?
Užitečné odkazy