Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Roaming?

Jak zablokovat roaming?

Jak aktivovat nebo deaktivovat datový roaming
  1. V menu najděte „Mobilní sítě“: Stiskněte tlačítko Menu. Stiskněte Nastavení. Stiskněte Bezdrátová připojení a sítě.
  2. Aktivujte nebo deaktivujte datový roaming: Proveďte aktivaci nebo deaktivaci výběrem Datové služby při roamingu. Stisknutím OK akci potvrďte.
  3. Dokončete:

Přečtěte si více

Související článek

Jak zablokovat odchozí hovory?

Pokud nechcete přijímat hovory z určitého telefonního čísla, můžete ho zablokovat.

Jak sledovat provoz na routeru?

PRTG Network Monitor

Nese název Network Monitor a je určený k monitorování celé počítačové sítě. Dokáže sledovat download i upload, zachytávání paketů, provoz po vnitřní síti, podporuje také hloubkové analýzy a vytváří zprávy o pozorované činnosti.
Co vidí správce Wi-Fi?
může vidět to co každý jiný správce sítě (pokud by chtěl) tzn. co kde a kdy jsi stahoval, na kterých stránkách kdy a jak dlouho si byl. Dnes pokud jse o stránky s https připojením se už nedá nijak zjistit obsah toho co píšeš. Komunikace je šifrovaná.

A jak zmenit sitove pasmo wi-fi?

Pokračujte na Bezdrátová nastavení a vyberte Bezdrátový signál. U položky Bezdrátová frekvence 2,4 GHz je možní změnit frekvenci v řádku Kanál. Zvolte položku Ručně a z roletky vyberte jeden z možných kanálů. Používáte-li frekvenci 5 GHz, můžete frekvenci sítě změnit o položku níž.
Můžete se také zeptat, jak zesilit signál wi-fi v bytě?
Opakovače typu powerline

Z routeru tedy vyvedete síťový kabel, který zapojíte do adaptéru v elektrické zásuvce. Tím proměníte celou elektrickou síť v bytě či domě na součást LAN. V místě, kde potřebujete posílit signál bezdrátové sítě, zapojíte do elektrické zásuvky druhý adaptér.

Související článek

Jak zablokovat telefonní číslo Huawei?

Přejděte k telefonu.

Když to vezmeme v úvahu, jak zmenit kanál na routeru?

Přihlásíme se do administrace routeru, Login: admin – Heslo: admin (pokud nejde bude uvedeno v manuálu k routeru). Zvolíme položku Wireless Settings a zde zvolíme položku Channel kde nastavíme vybraný kanál (nejlépe 6, nebo 9). Poté nezapomeňte kliknout na tlačítko SAVE.
Jak zjistit výpadky internetu?
Populární nástroje pro testování rychlosti jsou speedmeter.internetprovsechny.cz, speedtest.net, rychlost.cz a kvalitni-internet.cz.

Jak zjistit upload?

Test rychlosti internetového připojení spustíte tlačítkem Spustit měření. Doba trvání testu se pohybuje okolo 30 sekund. Při samotném měření dochází ke zjištění rychlosti stahování (download), rychlosti nahrávání (upload) a aktuální odezvy (ping), která hraje velkou roli například při hraní online videoher.
Pokud jde o toto, jak najít wi-fi síť?
Zde je několik rychlých kroků pro odstraňování problémů s připojením k bezdrátové síti.
  1. Ujistěte se, že je Wi-Fi na vašem zařízení zapnuto, viz Kroky povolení a zakázání Wi-Fi .
  2. Ujistěte se, že letový režim je vypnutý .
  3. Zkuste odstranit dříve uložené sítě Wi-Fi , vyhledejte je a znovu se připojte.

Jak vymazat heslo Wi-Fi?

Stiskněte kombinaci kláves [Windows]+[I] a v Nastavení přejděte na »Síť a internet | Wi-Fi«. V pravé čísti potom klikněte na položku »Spravovat známé sítě«. Zobrazí se seznam uložených WiFi sítí, ke kterým jste se někdy připojili. Po rozkliknutí konkrétní položky se zobrazí tlačítka Vlastnosti a Odebrat.

By Freida

Similar articles

Jak zablokovat webovou stránku na mobilu? :: Jak někoho vyhodit z Wi-Fi?
Užitečné odkazy