Domovská stránka > J > Jak Blokovat Stránky V Safari?

Jak blokovat stránky v Safari?

Otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte dolů a klepněte na Čas u obrazovky. Zde opět přejděte dolů a vyberte Omezení obsahu a soukromí. Ujistěte, že je přepínač Omezení obsahu a soukromí v poloze zapnuto a potom klepněte na Omezení obsahu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-platby lze hovory na tato čísla blokovat. Tuto možnost najdete v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, zavolejte na zákaznickou podporu a požádejte o omezení odchozích hovorů. Operátor na čísle 1188 vám blokování odmítne.

Jak zablokovat iPhone?

Jak zablokovat iPhone
  1. přihlaste se na icloud.com/find (můžete tak učinit z jakéhokoli jiného zařízení)
  2. zařízení, které chcete zablokovat, označte jako ztracené
  3. zařízení se tak na dálku uzamkne přístupovým kódem a ochrání tak data a citlivé informace.
  4. současně s blokací se deaktivuje také Apple Pay.
Navíc, jak povolit kameru na safari?
Přizpůsobení ostatních webových serverů V aplikaci Safari na Macu použijte příkaz Safari > Předvolby a pak klikněte na Webové stránky. Vlevo klikněte na položku nastavení, kterou chcete přizpůsobit, například na volbu Kamera.

A jak zablokovat dětem internet?

Vytvoříte si tak zvaný blacklist. Přihlášením k administraci svého routeru v menu (najdete v návodu nebo na internetu) zadáte URL – tedy konkrétní internetové odkazy – ke kterým nechcete, aby se nikdo dostal. Počítejte s tím, že tyto stránky budou zablokovány všem uživatelům bez výjimek. Nepodíváte se na ně ani vy.
Když to vezmeme v úvahu, jak zablokovat dítěti?
Aplikace ESET Parental Control

Kromě toho umožňuje rodičům omezit čas strávený v aplikacích, blokovat stránky, které jsou v databázi ESET označeny jako nevhodné, určit přesnou polohu dítěte nebo zasílat rodičovské zprávy – SMS, u kterých dítě musí potvrdit příjem, jinak nemůže telefon dále používat.

Související článek

Jak používat Safari?

Pomocí panelů můžete zobrazit více webových stránek najednou a můžete je uspořádat do skupin, abyste se k nim mohli později vrátit. Přesun do skupiny panelů se provádí podržením prstu na jednom z nich.

Jak omezit detem YouTube?

Nově uvedená rodičovská kontrola je nyní k dispozici pro Android pro uživatele na celém světě a brzy se dostane také do iOS. Chcete-li tuto funkci použít, otevřte nastavení YouTube, přejděte na profil dítěte a zvolte možnost „pouze schválený obsah".
Můžete se také zeptat, jak blokovat nežádoucí emaily?
Zablokování e-mailové adresy
  1. Na počítači otevřete Gmail.
  2. Otevřete zprávu.
  3. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  4. Klikněte na Zablokovat odesílatele [odesílatel].
  5. Pokud někoho zablokujete omylem, můžete ho stejnou cestou znovu odblokovat.

Následně, jak si precist blokované zprávy?

Odblokování konverzace
  1. Spusťte aplikaci Zprávy .
  2. Klepněte na ikonu možností Spam a zablokované konverzace.
  3. Vyberte daný kontakt ze seznamu.
  4. Klepněte na Odblokovat. Jinak klepněte na šipku zpět .
Navíc, jak blokovat nevyžádanou poštu?
Nejednodušším řešením pro blokaci doručování zpráv z konkrétních e-mailových adres je funkce Blokované adresy. Naleznete ji v e-mailové schráne v části Nastavení > Spam. Do seznamu blokovaných kontaktů se přidá každý odesílatel, jehož zprávu přesunete do složky Spam (ať už přes Označit jako spam nebo funkcí Přesunout).

Jak zablokovat počítač?

Klikněte pravým tlačítkem myši na Tento počítač a vyberte Spravovat. V levé části okna přejděte do složky Správa počítače (místní) -> Systémové nástroje -> Místní uživatelé a skupiny -> Uživatelé. V pravé části okna poklepejte na účet, který chcete zakázat. Na kartě Obecné aktivujte položku Účet je zablokován.

By Aletha

Similar articles

Jak zakázat stránku v prohlížeči? :: Jak zablokovat seznam?
Užitečné odkazy