Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Stránky V Prohlížeči?

Jak zablokovat stránky v prohlížeči?

Nastavení -> Čas u obrazovky -> Omezení obsahu a soukromí -> Omezení obsahu -> Webový obsah -> Omezit stránky pro dospělé (zaškrtnout) -> Přidat stránky.

Přečtěte si více

Související článek

V čem vytvořit webové stránky?

Jazyk, ve kterém jsou stránky napsány, se nazývá HTML. Musíte se ho naučit. Pokud do něj chcete naprogramovat například nějaké funkce, které se zpracovávají na serveru, můžete použít jazyk PHP. Javascript můžete použít k programování na klientovi.

Jak zablokovat webovou stránku v telefonu?

Nastavení → Čas u obrazovky → Omezení obsahu a soukromí → Aktivujte přepínač Omezení obsahu. Následně klikněte na Omezení obsahu → Webový obsah → Přidat web, kam vložte URL webu, který chcete zablokovat a potvrďte zvolením Zpět.
Jak blokovat stranku na Googlu?
Na záložce Rozšíření opět v té horní liště vpravo klikněte na „3 tečky" a poté Možnosti. A na této stránce dole je volba Master Password, takže zde jej zadejte a nezapomeňte uložit – Save. Od této chvíle bude možné blokované stránky procházet pouze po zadání hesla.

Jak zablokovat stránky na safari?

Otevřete aplikaci Nastavení. Přejděte dolů a klepněte na Čas u obrazovky. Zde opět přejděte dolů a vyberte Omezení obsahu a soukromí. Ujistěte, že je přepínač Omezení obsahu a soukromí v poloze zapnuto a potom klepněte na Omezení obsahu.
Jak blokovat nevhodný obsah?
Pokud se vám nechce stránky vypisovat, mohla by se vám hodit aplikace i-bezpecne.cz, která umožňuje blokovat přístup na určité internetové stránky. Aplikace obsahuje seznam více než 1 300 000 vytipovaných nevhodných stránek, dělených do kategorií. Blokovat tedy můžete jen kategorie, které uznáte za vhodné.

Související článek

Jak dát ve Wordu dvě stránky na jednu?

Klikněte na něj.

Navíc, jak blokovat webovou stránku chrome?

Změna nastavení pro všechny weby
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. V sekci Rozšířená nastavení klepněte na Nastavení webu.
  4. Klepněte na oprávnění, které chcete aktualizovat.
Můžete se také zeptat, jak zamknout webovou stránku?
Možnosti zaheslování
  1. Zaheslovat přenášený soubor (např. zip)
  2. Dát stránku na tajnou adresu, heslem je pak ta adresa nebo nějaká odvozenina adresy.
  3. Totéž se dá zpříjemnit javascriptem.
  4. Serverové skripty (např. PHP) dovolují naprogramovat autentifikaci.
  5. Autentifikace může probíhat na serveru.

Můžete se také zeptat, jak zakazat stranky?

Jednoduchým řešením tohoto problému je aplikace i-bezpecne.cz, která umožňuje blokovat přístup na určité internetové stránky a to i zdarma. Aplikace obsahuje seznam více než 1 300 000 vytipovaných nevhodných stránek, dělených do kategorií. Blokovat tedy můžete jen kategorie, které uznáte za vhodné.
Jak blokovat nevhodné stránky Iphone?
Otevřete nativní aplikaci Nastavení, zde přejděte do kolonky Obecné, a poté do Omezení. Pokud ještě nemáte Omezení aktivována, tak je aktivujte. Bude nutné zadat kód, pod kterým budete moct Omezení spravovat. Poté klikněte na možnost Webové stránky pod podnadpisem Povolený obsah.

Jak zrušit blokování stahování Chrome?

Klikněte na ikonu se třemi tečkami v pravém horním rohu prohlížeče Chrome a klikněte na Nastavení . Krok 2. V okně Nastavení Chrome můžete kliknout Ochrana osobních údajů a zabezpečení v levém podokně.

By Knick Hillered

Similar articles

Jak zablokovat seznam? :: Jak blokovat webové stránky?
Užitečné odkazy