Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nejde Zalohovat Iphone?

Co delat kdyz mi nejde Zalohovat iPhone?

Zkontrolujte, jestli jste připojení k Wi-Fi. Zkontrolujte rychlost odesílání dat. Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Co se stane kdyz Nezaplatim iCloud?

Co se stane, když snížíte nebo zrušíte tarif iCloud+

Pokud objem dat na iCloudu překročí kapacitu úložiště, iCloud nebude data synchronizovat ani aktualizovat. iCloud se znova aktualizuje, jakmile navýšíte kapacitu úložiště nebo uvolníte prostor smazáním nepotřebných dat.
Jak obnovit zalohu z iCloudu?
Obnovení zařízení ze zálohy na iCloudu
  1. Zapněte zařízení.
  2. Postupujte podle pokynů na obrazovce, dokud se nedostanete na obrazovku Aplikace a data.
  3. Přihlaste se k iCloudu svým Apple ID.
  4. Vyberte zálohu.
  5. Až k tomu budete vyzváni, přihlaste se svým Apple ID a obnovte aplikace a nákupy.

Jak prolomit Apple ID?

Klepněte na Nastavení > [vaše jméno] a sjeďte dolů. Klepnutím na název zařízení zobrazíte jeho podrobnosti, například model, sériové číslo a verzi operačního systému. Taky uvidíte, jestli je zařízení důvěryhodné a jestli na něm můžete přijímat ověřovací kódy Apple ID. Konkrétní informace závisejí na typu zařízení.
Jak dát iPhone do tovarniho nastaveni bez hesla?
Pokud nemáte přístup k počítači a vaše zařízení stále funguje, můžete jej vymazat a obnovit bez počítače zadáním Nastavení> Obecné> Obnovit> Vymazat veškerý obsah a nastavení. Výsledkem této metody bude čistý operační systém, ale nebude aktualizován na nejnovější verzi.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

Můžete se také zeptat, jak najit kamaraduv iphone?

Vyhledejte zařízení na mapě

Chcete-li své zařízení najít, přihlaste se na webu iCloud.com/find. Nebo použijte aplikaci Najít na jiném zařízení Apple, které vlastníte. Pokud se iPhone, iPad nebo iPod touch v seznamu zařízení neobjeví, funkce Najít pro něj nebyla zapnuta.
Pokud jde o toto, jak sledovat jiny iphone?
Zjištění polohy zařízení

V aplikaci Najít iPhone na webu iCloud.com klikněte na Všechna zařízení. Vyberte zařízení, které chcete nalézt. Název zařízení se zobrazí uprostřed panelu nástrojů. Pokud lze zjistit polohu zařízení: Objeví se na mapě a vy uvidíte, kde je.

Pokud jde o toto, jak najit posledni polohu iphone?

Na aktuální a poslední známou polohu vašich zařízení se můžete podívat v aplikaci Najít. Klepněte na panel Zařízení v dolní části obrazovky a potom na název zařízení, jehož polohu chcete zjistit. Je-li možné zařízení lokalizovat: Předmět se objeví na mapě, takže hned uvidíte, kde právě je.
Co všechno se ukládá na iCloud?
Vytvořením účtu iCloudu získáte úložiště iCloud Drive, knihovnu fotek na iCloudu (cloudové úložiště fotografií), rodinné sdílení, služby Safari a Klíčenky na iCloudu a další. iCloud je relativně nedávný přírůstek do portfolia Applu.

Jak koupit uloziste iPhone?

Přejděte do Nastavení > [vaše jméno] > iCloud > Spravovat úložiště nebo Úložiště na iCloudu. Klepněte na Přikoupit úložiště nebo na Změnit tarif úložiště. Vyberte tarif a postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Orva

Similar articles

Jak schválit iPad? :: Jak zjistit heslo správce počítače?
Užitečné odkazy