Domovská stránka > J > Jak Zjistit Informace O Videu?

Jak zjistit informace o videu?

VideoInspector je nástroj pro zobrazení všech dostupných informací o vybraném videosouboru. To se hodí například v situacích, kde video je na první pohled zcela v pořádku, zvuk ale nefunguje. VideoInspector zjistí, který zvukový kodek video používá a doporučí jeho stažení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Co je to AptX?

AptX je speciální kodek určený pro bezdrátový přenos audio formátů prostřednictvím rozhraní Bluetooth. Jedná se v podstatě o pokročilejší verzi technologie SBC a AptX je s touto technologií taky zpětně kompatibilní.
Můžete se také zeptat, co je to ldac?
LDAC je technologie kódování zvuku vyvinutá společností Sony, která umožňuje přenos audio obsahu ve vysokém rozlišení (Hi-Res), a to i přes připojení BLUETOOTH.

Co je kodek AVC?

264, zvaný také MPEG-4 AVC (Advanced Video Coding) nebo MPEG-4 část 10 je formát kódování videa, součást sady standardů MPEG-4. Finální podoba byla vytvořena v roce 2003. Od května 2003 do listopadu 2007 prošel standard 8 úpravami.
Lidé se také ptají, jak stáhnout film do telefonu?
Pokud si video vypůjčíte, můžete si ho stáhnout jen do jednoho zařízení.
  1. Ověřte, zda je zařízení připojeno k internetu.
  2. Otevřete aplikaci Filmy a TV Google Play .
  3. Klepněte na Knihovna.
  4. Najděte film nebo epizodu, kterou chcete stáhnout.
  5. Klepněte na Stáhnout .

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

Jaký je nejlepší formát pro video?

Formát H.264

Během posledních několika let se formát H. 264 stal spolehlivým standardem pro nahrávání videí - zejména pokud používáte levnějšího či průměrně nákladného zařízení.
Jaké jsou formáty videa?
Seznam formátů video souborů
NázevPřípona souboruFormát kódování videa
AVI.aviJakýkoli
QuickTime File Format.mov, .qtMnoho
Windows Media Video.wmvWindows Media Video, Windows Media Video Screen, Windows Media Video Image
Raw video format.yuv

Jak spustit AVI na iphone?

Po připojení zařízení k počítači otevřete iTunes a klikněte na Aplikace (1). Následně úplně dole najděte ikonu VLC (2) nebo jiného podobného přehrávače. Poté klikněte na možnost Přidat (3) a vyberte (4) si svůj film.
Jak přehrát MP4 v Androidu?
Existují dva způsoby, jak přehrávat videa 2p H. 1080 MP265 v systému Android. Jedním z nich je instalace přehrávače HD MP4 na Android, jako je VLC, KMPlayer atd., A druhým způsobem je převést videa H. 4 na soubory H.

Následně, jak přehrát video hevc?

HEVC/H.

265 si poradí i bezplatný přehrávač VLC. Oblíbený open source si s formátem poradí zcela zdarma a spousta uživatelů ho už tak dávno využívá. Stáhnout VLC můžete z oficiálních stránek.

By Appel Dowds

Similar articles

  • Jak zjistit heslo z cookies?

    Potřebujete vědět, zda jsou hesla pro danou webovou stránku uložena v prohlížeči, nebo zda webová stránka ukládá soubory cookie za vás. Příkaz Nástroje | Možnosti slouží ke zjištění potřebných informací pro všechny webové stránky.

  • Jak zjistit heslo na Windows 10?

    Způsob, jakým jsme přejmenovali původní soubor, způsobí, že pokud na přihlašovací obrazovce klikneme na ikonu Usnadnění přístupu, spustí se CMD. Zde lze zadat příkaz control userpasswords2. Zobrazí se seznam uživatelských účtů. Pokud máte v počítači heslo, klikněte na tlačítko resetovat heslo.

  • Jak zjistit realnou rychlost internetu?

    Pomocí speedmetru můžete změřit rychlost internetu ve vaší domácnosti. Test ping ukazuje rychlost připojení mezi dvěma zařízeními.

  • Jak zjistit vytížení Wi-Fi?

    Sledování bezdrátové sítě je jedním z nejjednodušších způsobů, jak to zjistit v systému Windows. Program je třeba stáhnout, rozbalit a spustit. Po spuštění začne skenovat vaši síť. Vlevo dole se nachází nápis skenování.

  • Jak zjistit predplatne?
  • Jak zjistit aktualni polohu?
  • Jak zjistit SMTP heslo?
  • Jak zjistit IMEI Motorola?
Jak přepnout klávesnici z České na anglickou? :: Jak registrovat novou SIM kartu?
Užitečné odkazy