Domovská stránka > J > Jak Na To Čsob?

Jak na to ČSOB?

První přihlášení
  1. Přejděte na naše stránky www.csob.cz a v pravém horním rohu klikněte na oranžové tlačítko Elektronické bankovnictví a zvolte Internetové bankovnictví s ID.
  2. Pod kolonkou Uživatelské jméno vyplníte identifikační číslo, které jste obdržel v Dohodě o ČSOB Identitě.

Přečtěte si více

Související článek

Jak platit mobilem Čsob iPhone?

Přejděte do sekce Přehled aplikace SOB DoKapsy a vyberte kartu, kterou chcete digitalizovat.Kliknutím na obrázek karty zobrazíte její podrobnosti.

Na kolika zařízeních můžete mít aktivovaný Smart klíč ke svému účtu?

Ano, na kolika chcete. Můžete ho nainstalovat na libovolném počtu podporovaných zařízení. Pokud používáte pro autorizaci transakcí aplikaci Smart klíč, je třeba instalovat a aktivovat tuto aplikaci na všech zařízeních.
Můžete se také zeptat, jak nastavit inkaso Čsob smart?
1. V menu klikněte postupně na položky Platby – Svolení k inkasu a SIPO – Svolení k inkasu. 2. V poli „Z účtu" vyberte účet, ze kterého chcete inkaso povolit.

Můžete se také zeptat, jak odblokovat Čsob smart klíč?

Přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů (uživatelské jméno a heslo) na stránce https://identita.csob.cz. Při přihlášení s využitím druhého faktoru zvolte možnost „obnovit aplikaci Smart klíč". Při této volbě se Vám však deaktivují všechny aktivní Smart klíče a zruší všechny platné aktivační kódy!
Můžete se také zeptat, jak aktivovat smart klíč unicredit?
Můžete si ho zřídit online ve svém Online Bankingu v sekci Účty a Karty – Mobilní služby – Aktivace Smart klíče nebo požádejte bankéře na pobočce UniCredit Bank. O zřízení Smart klíče Vás budeme informovat prostřednictvím SMS zaslané na Vámi uvedené číslo mobilního telefonu.

Související článek

Jak odmitnout ČSOB identitu?

Pokud klient nechce používat bankovní identitu, může banku požádat o její vypnutí, například v internetovém bankovnictví. Možnost použití digitální identity vůči státu a třetím osobám lze vypnout v SOB.

Následně, co je to klíč wpa?

WPA/WPA2-PSK je a Wi-Fi Protected Access Pre-Shared Key, který umožňuje bezdrátovému zařízení Brother připojovat se k přístupovým bodům s užitím TKIP nebo AES (WPA-Personal). WPA2-PSK (AES) a WPA-PSK (TKIP/AES) používá předsdílený klíč (PSK), jehož délka je 8 nebo více znaků, maximálně však 63 znaků.
Následně, jak se připojit k bezdrátové síti?
Připojení k bezdrátové síti
  1. Otevřete systémovou nabídku vpravo na horní liště.
  2. Vyberte Wi-Fi Nepřipojeno.
  3. Klikněte na Vybrat síť.
  4. Klikněte na název sítě, ke které se chcete připojit, a pak klikněte na Připojit.
  5. Pokud je síť chráněná heslem (šifrovací klíč), zadejte po vyzvání heslo a klikněte na Připojit.

Lidé se také ptají, jak zjistit heslo do windows 10?

Pokud jste zapomněli Windows 10 heslo, nejjednodušší způsob, jak se k účtu vrátit, je resetovat heslo pro váš účet Microsoft. Pokud jste při nastavování místního účtu ve Windows 10 přidali bezpečnostní otázky, pak máte alespoň verzi 1803 a můžete na tyto bezpečnostní otázky odpovědět, abyste se mohli znovu přihlásit.
Navíc, co je ssid u wi-fi?
Název sítě Wi-Fi, neboli SSID (Service Set Identifier), je název, který vaše síť používá k oznamování své přítomnosti jiným zařízením. Je to také název, který uživatelé v okolí uvidí v seznamu dostupných sítí na svém zařízení.

Někdo se také může ptát, kam zadat ssid?

Vytvořte si vlastní bezdrátovou síť

Administrační rozhraní každého routeru je trochu jiné, základní parametry ale budou shodné. Zadejte SSID (libovolný název vaší Wi-Fi sítě) a způsob zabezpečení zvolte WPA-PSK nebo WPA2-PSK (bývá schován v menu pod zabezpečení nebo wireless security).

By Stelu Gara

Similar articles

Jak registrovat novou SIM kartu? :: Jak zjistit svůj síťový klíč?
Užitečné odkazy