Domovská stránka > J > Jak Funguje Whatsapp Na Tabletu?

Jak funguje WhatsApp na tabletu?

WhatsApp má, například oproti Skypu, jednu malou nevýhodu: nelze jej používat na tabletu – tedy alespoň pokud se o to pokusíte standardní cestou. Pro používání WhatsApp na tabletu (který není vybaven 3G modulem se SIM kartou) je nejprve třeba získat telefonní číslo, na které vám aplikace pošle autorizační SMS zprávu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Jak nainstalovat WhatsApp bez SIM karty?

WhatsApp však můžete zprovoznit i na zařízeních, které nejsou slotem pro SIM kartu vybaveny, tedy například na tabletu. Nejprve jako obvykle nainstalujte WhatsApp z obchodu Play. Po instalaci po vás bude program chtít zadat telefonní číslo, na které zašle prostřednictvím SMS aktivační kód.
Někdo se také může ptát, jak si stáhnout whatsapp do iphone?
Nejprve je nutné spustit aplikaci iTunes App Store na vašem mobilním telefonu. V App Store poté klikněte na ikonu HLEDAT. Do vyhledávacího pole zadejte klíčové slovo „WhatsApp". Vyhledávání by vám mělo vrátit správnou aplikaci, která se plným názvem jmenuje WhatsApp Messenger.

Lidé se také ptají, jak se připojit na whatsapp?

Přihlášení
  1. Otevřete WhatsApp na svém telefonu. Android: Klepněte na ikonu Více možností . iPhone: Otevřete Nastavení aplikace WhatsApp.
  2. Klepněte na Propojená zařízení.
  3. Pomocí telefonu naskenujte QR kód ze svého počítače nebo zařízení Portal.
  4. Budete-li k tomu vyzváni, klepněte na Hotovo.
Když to vezmeme v úvahu, jak mít whatsapp na dvou zarizenich?
WhatsApp se včerejší aktualizací aplikace konečně umožňuje propojení více zařízení. Stačí si stáhnout novou verzi aplikace a v postranní nabídce přejít do sekce Propojená zařízení.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

A další otázka, jak spárovat whatsapp?

Otevřete aplikaci WhatsApp v mobilním telefonu s Androidem, klikněte na tři tečky vpravo nahoře a z nabídky vyberte »WhatsApp Web«. Podobně to funguje i s iOS, kde kliknete na »Nastavení«, zde najdete volbu »WhatsApp Web/Desktop«. Následně pomocí smartphonu oskenujte QR kód z monitoru.
Navíc, jak se přihlásit na whatsapp bez cisla?
Víme jak používat WhatsApp bez telefonního čísla
  1. Pokud v telefonu Whatsapp máte, odinstalujte jej.
  2. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci znovu.
  3. WhatsApp vyžaduje sms autorizaci, z tohoto důvodu udržujte telefon v režimu letadlo (Airplane mode).
  4. Otevřete aplikaci a zadejte jakékoliv telefonní číslo.

Jak používat WhatsApp bez mobilu?

V prohlížeči otevřete adresu web.whatsapp.com. Zobrazí se vám stránka s QR kódem, který bude nutné načíst v mobilní aplikaci. Otevřete aplikaci WhatsApp na mobilu. Klikněte na trojici teček v pravém horním rohu a vyberte položku „WhatsApp Web".
Navíc, jak volat bez sim karty?
Stačí signál jakéhokoliv operátora. Zavolat o pomoc na číslo 112 můžou lidé i mobilem bez sim karty.

Jak převést WhatsApp z Android na iPhone?

Nejprve je nutné software iTransor for WhatsApp nainstalovat na váš počítač či Mac, ke kterému následně připojíte daná zařízení, respektive telefon s Androidem a nový iPhone. Aplikace po spuštění dokáže následně sama detekovat daná zařízení.

By Melisent

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?

    Principem fungování je využití volného pásma telefonních spojů. Pro běžný hlasový provoz se používají frekvence do 3400 Hz. Vysokorychlostní přenos dat je možný na vyšších frekvencích.

  • Jak funguje Google disk?

    V počítači přejděte na adresu drive.google.com. V části Můj disk jsou soubory a složky, které si můžete prohlédnout.

  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
  • Jak funguje PoE injektor?
  • Jak funguje Wifina?
Jak prenest zprávy z WhatsApp do iPhone? :: Jak vypnout sledování polohy Google?
Užitečné odkazy