Domovská stránka > J > Jak Funguje Youtube Premium Family?

Jak funguje YouTube Premium Family?

Rodinný tarif YouTube vám umožňuje sdílet placený odběr YouTube až s pěti členy stejné domácnosti (s trvalým pobytem na stejné adrese). Jako majitel účtu nebo správce rodiny si vytvoříte rodinnou skupinu Google. Do této skupiny můžete přizvat členy rodiny a sdílet s nimi: YouTube Premium.

Přečtěte si více

Související článek

Jak funguje spínač?

Elektrický obvod je v jedné poloze přerušen. Při stisknutí kontaktů v druhé poloze je obvod uzavřen. Jeden obvod je ovládán z jednoho místa. Jeho analogy jsou zabudovány buď ve svítidlech, nebo v přívodních kabelech.

Lidé se také ptají, co umí youtube premium?

Níže si můžete přečíst některé výhody, které mají pouze členové služby YouTube Premium.
  • Bez reklam.
  • Přehrávání na pozadí
  • Stahování hudby offline.
  • Použití režimu bez obrazu.
  • Cestování s YouTube Music.
  • Náhodné přehrávání stažené hudby.
  • Odesílání hudby do reproduktoru nebo televize.
Jak obejit YouTube?
Odstraňte ověření věku: Některé klipy jsou „chráněny" pomocí ověření věku. Pro normální zobrazení klipu se musíte přihlásit (stačí nově vytvořený účet). Pokud ale do URL vložíte jednoduchý textový řetězec, eliminujete tuto zbytečnou brzdu a dostanete se přímo na webové stránky s videem bez ověření věku.

Lidé se také ptají, jak se zbavit věkového omezení na youtube?

Po ověření věku se odhlaste od stránky m.youtube.com a znovu se přihlaste.
...
Ověření data narození
  1. Přihlaste se pomocí počítače na stránku ochrany osobních údajů účtu Google.
  2. Klikněte na možnost Osobní údaje.
  3. Klikněte na Datum narození.
  4. Dle potřeby ověřte nebo aktualizujte.
  5. Klikněte na Uložit.
A další otázka, jak obejit omezeni věku na youtube?
Bypass Age Restriction Using Embed link. Je to jeden z nejjednodušších způsobů, jak obejít věkové omezení u videí na YouTube. Vzhledem k tomu, že v této metodě, musíte změnit několik písmen URL změnit jej také na vložený odkaz. Kdykoli URL věkově omezeného videa se převede na vložený odkaz.

Související článek

Co dělat když telefon funguje ale nic se nezobrazuje?

Telefon s černým displejem se na slunci mnohem více zahřívá. Přesuňte jej do stínu. Zařízení může opět fungovat, jakmile se trochu ochladí. Po několika minutách zkontrolujte, zda se displej opět rozsvítil.

Jak uplatnit kód?

Přejděte na adresu play.google.com/redeem. Zadejte kód. Klikněte na Uplatnit.
...
  1. Projděte procesem platby až ke kroku, ve kterém se zobrazí platební metoda.
  2. Vedle platební metody vyberte šipku dolů Uplatnit.
  3. Zadejte kód.
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak zakázat reklamy na YouTube?
Vývojáři alternativní aplikace pro sledování YouTube na Androidu bez reklam Vanced v neděli oznámili, že končí. Důvod nebyl zmíněn, ale patrně Google dosáhl svého hrozbou žaloby. Kromě Vanced existuje také například NewPipe. Je tu také možnost platit YouTube premium (u nás 179 korun za měsíc).

A další otázka, kolik stojí spoti?

Na 1 měsíc zdarma, potom 7,99 EUR/měsíc. Zrušíš kdykoli. Platí podmínky služby.
A další otázka, co je to youtube music?
Díky službě YouTube Music můžete poslouchat nejnovější hity, zůstat v kontaktu s interprety, které máte rádi, a objevovat novou hudbu, kterou si můžete užít na všech svých zařízeních. Služba YouTube Music je dostupná ve dvou verzích: Bezplatná služba YouTube Music s reklamami.

Jak je placený YouTube?

Nezapomeňte, že YouTube vyplácí odměnu až poté, co vyděláte 100 a více dolarů za reklamy umístěné ve vašem kanálu a videích. Kolik YouTubeři vydělávají? Momentálně je to něco mezi 0,01 až 0,03 dolaru za zhlédnutí, což znamená 3 až 5 dolatů za 1000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za 1 000 000 zhlédnutí.

By Bagger Faiola

Similar articles

  • Jak funguje Apple penezenka?

    Velmi jednoduché. Telefon můžete používat v obchodě, pokud ho přiložíte k terminálu. Rozsvítí se obrazovka, otevře se aplikace peněženka a vy vyberete kartu, kterou chcete platit. Přiložením prstu na tlačítko Domů platbu potvrdíte.

  • Co je Avast Cleanup prémium?

    Náš nástroj nové generace se jmenuje Avast Cleanup Premium. Zrychluje počítač, uvolňuje místo na disku a odstraňuje problémy.

  • Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

    Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

  • Jak funguje CRM?

    Všechna oddělení mají stejné informace na jednom místě. Každý zaměstnanec má přístup k údajům, které potřebuje ke své práci. V softwaru se ukládají nejen kontaktní údaje o zákaznících, ale také se přidává komunikace, například e-maily a zprávy.

  • Jak funguje internet DSL?
  • Jak funguje Google disk?
  • Jak funguje IMAP?
  • Jak funguje NFC?
Jak vypnout sledování polohy Google? :: Jak získat YouTube Premium zdarma?
Užitečné odkazy