Domovská stránka > J > Jak Resetovat Facebook?

Jak resetovat Facebook?

Jak si změnit nebo obnovit heslo na Facebook?
  1. Vpravo nahoře na Facebooku klepněte na. .
  2. Posuňte se dolů, klepněte na Nastavení a pak na Zabezpečení a přihlašování.
  3. Klepněte na Změnit heslo.
  4. Zadejte své aktuální a nové heslo, napište nové heslo ještě jednou a klepněte na Uložit změny.

Přečtěte si více

Související článek

Co je lepší Facebook nebo Twitter?

Pokud nejste dostatečně zajímaví, nikdo vás nebude sledovat. Bez sledujících to opravdu není žádná velká zábava. Vrátíte se na Facebook, protože si vás lidé přidávají ze známosti, a ne ze zájmu.

Jak získat přístup k Facebooku?

K Facebook účtu se můžete dostat přes jiný e-mail nebo jiné telefonní číslo, které máte u účtu nastavené. V počítači nebo mobilním telefonu, přes který jste se v minulosti přihlásili k Facebook účtu, přejděte na adresu facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů.
A proč mi nejde načíst facebook?
Nedostupnost Facebooku nemusí být vždy způsobená výpadkem na straně sociální sítě. Může jít také o obyčejný výpadek vašeho internetového připojení. Pokud vám Facebook nejde, zkontrolujte nejdříve, jestli se vám načítají jiné internetové stránky a zda vám fungují další online služby.

Někdo se také může ptát, jak resit zablokovany facebook?

Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.
Co dělat když se mi někdo naboural do Facebooku?
Pokud někdo pod vaším jménem sdílel příspěvky či posílal zprávy, dejte o tom vědět všem svým kontaktům. Na Facebooku jim pošlete zprávu a v ní vysvětlete, že váš účet napadl hacker a že příspěvky a zprávy jste nepsali vy. Máte-li kontaktů či sledujících hodně, napište o napadení příspěvek na svou zeď.

Související článek

Jak resetovat cache?

Existuje prohlížeč s názvem chrome. Pokud chcete otevřít dialogové okno Vymazat data o prohlížení, klikněte na toto tlačítko. V nabídce časového období vyberte možnost Od počátku času, poté zaškrtněte obrázky a soubory a vymažte data.

Jak obnovit heslo na Facebooku?

Jak obnovit heslo, když nejste přihlášení k Facebooku:
  1. Klepněte na Zapomněli jste heslo?
  2. Zadejte e-mail, číslo mobilního telefonu a celé jméno nebo uživatelské jméno spojené s účtem. Pak klepněte na Hledat.
  3. Postupujte podle pokynů na obrazovce.
Jak zrušit účet na Facebook zemřelému?
Posuňte se dolů do oddílu Vaše informace na Facebooku a pak klepněte na Vlastnictví a nastavení účtu. Klepněte na Nastavení zvěčnění účtu. Klepněte na Odstranit účet po smrti, vyberte Ano, po smrti odstranit a klepněte na Uložit.

Jak smazat starý účet na Facebooku?

Stačí se přihlásit a přejít na stránku s nastavením účtu: facebook.com/settings. Tam v sekci Obecné přejděte na řádek Správa účtu a vpravo klikněte na odkaz Upravit. Rozbalí se nabídka funkcí a níže najdete odkaz Deaktivace účtu.
Pokud jde o toto, jak zjistit přihlašovací údaje na facebook?
Přejděte na stránku facebook.com/login/identify a postupujte podle pokynů. Použijte počítač nebo mobilní telefon, ze kterého jste se k Facebook účtu už dřív přihlašovali. Najděte účet, který chcete obnovit. Hledat můžete podle jména, e-mailové adresy nebo telefonního čísla.

Jak kontaktovat Facebook 2021?

Neexistuje způsob, jak Facebook kontaktovat přímo

Facebook dodnes neposkytuje přímou uživatelskou podporu, to znamená, že veškeré své požadavky a stížnosti musíte řešit přes formuláře. Neexistuje e-mail, na který byste mohli napsat, ani telefon, na nějž byste v případě potřeby mohli zavolat.

By Romelda Milar

Similar articles

Jak dlouho bude výpadek Facebooku? :: Jak vyčistit emailovou schránku?
Užitečné odkazy