Domovská stránka > J > Jak Zobrazit Historii Kopírování?

Jak zobrazit historii kopírování?

Použití historie schránky

Funkci spustíte velmi jednoduše. Text nebo obrázky zkopírujete běžnou klávesovou zkratkou ctrl+c. Pro vyvolání historie kopírování použijte namísto ctrl+v zkratku Win+v. Ta otevře přehled naposledy kopírovaného obsahu a možnost jej vložit, připnout či vymazat z historie.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zobrazit telefon v iTunes?

Pokud máte systém Windows nebo macOS Mojave, vaše zařízení se zobrazí v levém horním rohu okna iTunes. Pokud své zařízení v počítači nevidíte, přečtěte si, co dělat. Pokud máte k počítači připojeno více než jedno zařízení, klikněte na ikonu zařízení.

Jak najít schránku v mobilu?

Kde se nachází schránka? Schránka je umístěna v RAM a RAM, jak víme, je součástí systému, který obsahuje různé informace, včetně programového kódu, mezilehlých dat atd. Nejjednodušší způsob, jak vymazat schránku v telefonu se systémem Android, je zkopírovat jiná data nebo restartovat zařízení.
Lidé se také ptají, jak zobrazit schránku?
Zobrazení historie schránky (clipboard) provedete stisknutím klávesové zkratky [Windows]+[V]. POZOR: Při restartu počítače se smaže historie schránky, kromě připnutých položek.

Navíc, co znamená zkopírovat do schránky?

Kopírování dat do schránky (CTRL+C)

Kopírováním dat do schránky se rozumí vytvoření kopie označeného textu, obrázku nebi jiných dat ve schránce, přičemž to, co bylo do schránky zkopírováno, zůstane v dokumentu na původní pozici nezměněno.
Kde je schránka na Instagramu?
: Chtěl bych mít přístup do schránky. Da se nejak zobrazit obsah schranky? Schránka na texty je u A5 na klávesnici v pravém horním rohu. Je to šipka směrem dolů.

Související článek

Jak zobrazit PNG?

Nejjednodušší způsob, jak otevřít soubor PNG, je použít univerzální prohlížeč souborů. Ten lze použít k otevření mnoha různých formátů souborů. Pokud soubor není kompatibilní, otevře se v jiném formátu.

Můžete se také zeptat, jak najit historii?

Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  1. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Historie.
  2. Chcete-li určité stránky navštívit, klepněte na příslušnou položku. Chcete-li stránky otevřít na nové kartě, klepněte na položku a podržte ji.
A další otázka, jak zobrazit historii prohlížení?
V Chromu můžete zobrazit historii prohlížení. Na počítači můžete použít zobrazení Cesty a pokračovat v prohlížení na už otevřených kartách nebo zobrazit související vyhledávání.
...
Zobrazení historie
  1. V počítači spusťte Chrome.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností .
  3. Klikněte na Historie. Historie.

Navíc, jak zjistit historii vyhledávání?

Správa historie vyhledávání uložené v účtu Google
  1. Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google .
  2. Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku nebo iniciálu. Historie vyhledávání.
  3. Vyberte historii vyhledávání, kterou chcete smazat. K dispozici jsou tyto možnosti:
Kde najdu zkopírovaný text?
Třetí ikona z prava (vedle špendliku) skrývá veškeré zkopírované texty. Tam naleznete ten váš zkopírovaný. Kliknutím na něj jej vetknete do rozepsané zprávy ve WhatsAppu. Tato klávesnice SwiftKey nabízí mnohem více možností nastavení a přizpůsobení vašim potřebám než předinstalovaná klávesnice od Google „Gboard".

Co je to schránka?

Schránka (anglicky clipboard) je v informatice prvek aplikace nebo shellu, který uživateli umožňuje v rámci jednoho programu (schránka aplikace) nebo mezi programy (schránka shellu) pohodlným způsobem přenášet data.

By Holub

Similar articles

Jak vložit text ze schránky? :: Proč se nemůžu připojit na Wi-Fi?
Užitečné odkazy