Domovská stránka > J > Jak Obnovit Smazaný Účet Na Instagramu?

Jak obnovit smazaný účet na Instagramu?

Pokud si přejete obnovit nebo trvale smazat odstraněný příspěvek, v aplikaci Instagram zvolte kartu profilu v pravém dolním rohu, poté klikněte na ikonu tří řádků v pravém horním rohu, zvolte Nastavení, vyberte složku Nedávno smazáno a vyberte příspěvek, který chcete obnovit nebo trvale smazat.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak se přihlásit ke starému účtu Instagram?

Bohužel neexistuje žádný způsob, jak znovu zaktivovat účet Instagram, který byl již odstraněn nebo deaktivován. Pravidla Instagramu toto nepovolují.
Jak dlouho trvá deaktivace Instagramu?
Deaktivaci účtu můžete provést pouze jedenkrát za týden.

Co delat kdyz vám Hacknou Instagram?

Zkus se co nejrychleji přihlásit a změnit heslo. Doporučujeme zkusit se přihlásit i z několika různých zařízení – z počítače, tabletu, mobilu. Může se stát, že si tam Instagram bude ještě pamatovat staré heslo díky souborům cookies. Pokud se to nedaří, zkus si obnovit heslo na Instagram tady.
Jak poznam že se mi nekdo naboural na Instagram?
6) Útočníci si přidali na váš účet přístup pro nějakou aplikaci. Přehled najdete v Nastavení/Settings -> Zabezpečení/Security -> Aplikace a weby/Apps and websites -> Aktivní/Active. Můžete je tam také odebrat. Řeč je o tom i v Hlídejte si, jakým aplikacím jste dali na Instagramu práva.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak obnovit Instastories?

Zvolte Nastavení. Klepněte na Nedávno smazáno (pokud funkci ještě nevidíte, zkuste to později znovu). Vyberte příspěvek/video/příběh. Klepněte na Obnovit.
Jak najít smazané fotky z Instagramu?
Nově platí, že pokud příspěvek smažete – ať už vědomě, nebo omylem, okamžitě se přesune do složky Nedávno smazané. Odtud ho můžete obnovit a vrátit zpět na váš profil. Hodí se si také složku průběžně procházet, jestli jste nedopatřením nesmazali obsah, o kterém nevíte.

Jak obnovit Reels?

Konkrétně budete muset navštívit kartu svého profilu, přejít do Nastavení, dále do položky Účet a tam bude řádek Nedávno smazané. Tam najdete po smazání dalších 30 dní vaše příspěvky, videa, Reels i příspěvky v IGTV. Výjimkou jsou Příběhy, které bude možné po smazání obnovit jen do 24 hodin.
A jak se přihlásit ke starému účtu?
Klasické prostředí mobilního prohlížeče
  1. Klepněte na a zadejte název profilu.
  2. Klepněte na název profilu, který chcete nahlásit.
  3. Klepněte na a pak na Podpora a nahlášení profilu.
  4. Klepněte na Něco jiného a pak na Další.
  5. Klepněte na Obnovit tento účet a postupujte podle návodu.

Jak spojit dva účty Instagramu?

Vpravo dole klepněte na nebo na svůj profilový obrázek a přejděte na svůj profil. Vpravo nahoře klepněte na a potom na Nastavení. Klepněte dole na Centrum účtů a potom klepněte na Nastavit Centrum účtů. Klepněte na Přidat Facebook účet a potom se přihlaste nebo vyberte účet, který chcete připojit.

By Tanner Scachette

Similar articles

Jak obejít dvoufázové ověření Instagram? :: Jak vystopovat cizi mobil?
Užitečné odkazy