Domovská stránka > J > Jak Zaheslovat Složku Na Google Disku?

Jak Zaheslovat složku na Google disku?

V této části si představíme, jak chránit složku na disku Google heslem.
...
Tady je návod.
  1. Otevřete dokument aplikace Word.
  2. Pak vyberte Soubor pokračovat.
  3. Poté klikněte Chraňte dokument > Šifrovat pomocí hesla .
  4. Dále zadejte své heslo.
  5. Poté nahrajte zašifrované soubory na Disk Google.

Přečtěte si více

Související článek

Co používat místo Google Play?

Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

Jak vytvořit dokument v Google?

V počítači otevřete domovskou stránku Dokumentů na adrese docs.google.com. Vlevo nahoře pod možností „Vytvořit nový dokument" klikněte na Prázdný
Někdo se také může ptát, jak vypnout google disk?
Vlevo klikněte na ikonu Nabídky . Vyberte možnost Nastavení. Klikněte na možnost Zapnout. Chcete-li offline přístup zakázat, klikněte na možnost Vypnout.

Kde sdílet soubory?

Nejlepší česká i zahraniční úložiště pro jednoduché sdílení...
  • Letecká pošta. Fotogalerie. Letecka posta screenshot 1 Letecka posta screenshot 2.
  • Ulož.to. Fotogalerie. Uloz.to screenshot 1 Uloz.to screenshot 2 Uloz.to screenshot 3.
  • Webshare. Fotogalerie.
  • Hellspy. Fotogalerie.
  • Google Drive. Fotogalerie.
  • DropBox. Fotogalerie.
Můžete se také zeptat, co znamená sdílení?
Sdílet znamená nebýt sobec, tudíž dělit se, ať už je to písemnou či ústní formou. Ale znamená to i být otevřený novým informacím a přijímat je. Sdílení nemůže být efektivní, pokud se druhá strana nechce nic dozvědět.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Co je sdílení souborů?

Můžete odesílat a přijímat soubory a aplikace do a ze zařízení Android v okolí. Důležité: Tato funkce ve vaší oblasti zatím nemusí fungovat. Postup sdílení se může zobrazovat, i když nemáte nejnovější verzi aplikace.
Co můžeme sdílet?
Sdíleným prostředkem je míněn pevný disk (pro ukládání dat), počítačová tiskárna (tisk dokumentů), scanner (digitalizace tištěných dokumentů), ale i ADSL modem (sdílení připojení k Internetu) a podobně.

Můžete se také zeptat, jak poslat odkaz na soubor?

Získejte odkaz, který můžete sdílet s kýmkoli.

Klikněte pravým tlačítkem myši (nebo stiskněte a podržte) OneDrive nebo složku a vyberte Sdílet odkaz OneDrive souboru. ( Pokud používáte OneDrive pro firmy, vyberte Sdílet, vyberte Kopírovat odkaza pak vyberte Kopírovat.) Nyní můžete odkaz publikovat, kdekoli chcete.
Jak poslat data přes internet?
Řešení pro posílání velkých souborů

cz, LeteckáPošta.cz, Edisk.cz, Filesender.com, Wetransfer.com atd. Většinou jsou si velmi podobné – nabízejí možnost nahrát soubor(y) o nějaké maximální kapacitě (gigabajty až desítky gigabajtů), vytvořit speciální odkaz pro jejich stažení nebo ho rovnou poslat příjemci na e-mail.

Jak se Zazipuje soubor?

Klikněte pravým tlačítkem na soubor, který chcete zazipovat, a pak vyberte Odeslat > Komprimovaná složka (metoda ZIP). Otevřete Průzkumník souborů a najděte komprimovanou složku. Pokud chcete rozzipovat celou složku, klikněte na ni pravým tlačítkem, vyberte Extrahovat vše a pak postupujte podle pokynů.

By Alaster Reicks

Similar articles

Jak se přihlásit do iCloudu na PC? :: Jak skryt složku?
Užitečné odkazy