Domovská stránka > J > Jak Vrátit Změny V Excelu?

Jak vrátit změny v Excelu?

Mezi jednu z nejdůležitějších funkcí Excelu je možnost vrácení provedených změn v tabulce zpět. Místo tlačítka Zpět můžete použít i klávesovou zkratku CTRL + Z.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vratit penize Apple?

Standardní pravidla pro vrácení zboží se řídí pravidly společnosti Apple. Pokud si to rozmyslíte, můžete nám svůj hardware vrátit. Software můžete vrátit, pokud je balení nepoškozené.

A další otázka, jak obnovit smazané sms xiaomi?

Na internetu je k dispozici několik typů softwaru za účelem obnovení všech smazaných dat ve vašem Xiaomi. Doporučujeme vám "Dr. fone" ou "Záchrana po telefonu". Ale můžete také napsat „Obnovit smazané SMS" do vyhledávacího pole na své webové stránce a najít další.
Navíc, jak obnovit smazané sms iphone?
Smazanou konverzaci nelze obnovit. Pokud máte zapnutou funkci Zprávy na iCloudu, všechno, co smažete z iPhonu, se smaže i z ostatních zařízení se zapnutou funkcí Zprávy na iCloudu.

Jak obnovit obsah ve Wordu?

Formátování textu v obsahu
  1. Přejděte na Reference > Obsah > Vlastní obsah.
  2. Zvolte možnost Změnit.
  3. V seznamu Styly klikněte na úroveň, kterou chcete změnit, a potom klikněte na Změnit.
  4. V podokně Úprava stylu si nastavte požadované změny.
  5. Kliknutím na OK změny uložíte.
Jak opravit poškozený soubor Word?
Otevření dokumentu po výskytu chyby poškození souboru
  1. Klikněte na > Otevřít > Procházet a pak přejděte do umístění nebo složky, kde je uložený dokument (Word ), sešit (Excel ) nebo prezentace (PowerPoint).
  2. Klikněte na požadovaný soubor a pak klikněte na šipku u možnosti Otevřít a klikněte na Otevřít a opravit.

Související článek

Jak vypočítat IRR v Excelu?

Intervalová návratnost je vrácena funkcí IRR. Pomocí vzorce můžete IRR převést na roční míru návratnosti.

A co dělat když se mi sekne word?

Pokud máš v nastavení wordu nastaveno automatické zálohování, tak to můžeš zavřít, případně resetovat comp. Po znovuotevření se Ti otevře záložka, kde bude možost volby, zda nechceš otevřít ten upravovanej, nevím, jak to nazývají. Pokud to nastavený nemáš, budeš muset předělat celou práci.
Jak obnovit přepsaný soubor ve Wordu Mac?
V nabídce Word klikněte na Preferences (Předvolby). Ujistěte se, že je zaškrtnuté políčko při otevírání potvrdit převod formátu souboru , a zavřete dialogové okno Obecné . Klikněte na soubor, otevřít. V nabídce otevřít vpravo dole vyberte obnovit text.

Lidé se také ptají, kde najdu stažené soubory samsung?

Správce souborů umožní jednoduchý přístup ke složkám – podobně jako v počítači. Vám stačí nalézt složku Downloads, případně Stažené soubory, abyste se dostali k požadovanému obsahu.
Jak zjistím co se mi stahuje do počítače?
Ve Správci úloh se můžete také přepnout na záložku Výkon a tam kliknout na Síť Ethernet (případně Wi-Fi, pokud nejste připojení drátem). Uvidíte tam graf využití sítě (tady se ale zpravidla udává v kbps a měřítko se mění) a také rozdělení na odesílání (upload) a příjem (download).

Lidé se také ptají, kam se ukládají soubory a složky?

Soubory, které uložíte do Pracovních složek, se ukládají: Do vašeho počítače nebo na jiné zařízení. Pokud jste při nastavování nezměnili umístění Pracovních složek, ukládají se sem: C:\Users\uživatelské jméno\Work Folders (kde uživatelské jméno je vaše uživatelské jméno ve Windows). Na server vaší organizace.

By Cyn

Similar articles

Jak se jmenuje obrázek bez pozadi? :: Jak obnovit nahrazený soubor?
Užitečné odkazy