Domovská stránka > C > Co Je Ean U Produktu?

Co je EAN u produktu?

EAN, neboli European Article Number, může mít 8, 12, 13 nebo 14 znaků. Nejčastěji se používá EAN-13, který je tvořen prefixem (speciální kód pro dané zboží) nebo číslem země dodavatele (Česko má 859, Slovensko 858). Kód pokračuje číslem výrobce a pořadovým číslem produktu, které si výrobce volí sám.

Přečtěte si více

Související článek

Kde najdu ID produktu?

Kód Product Key najdete na oranžové nebo žluté nálepce na zadní straně obalu CD nebo DVD. Štítek s kódem Product Key systému Windows může být přilepen na počítači, pokud byl operační systém předinstalován.

Někdo se také může ptát, jak vypadá ean?

EAN je 18místný kód, který slouží k jednoznačné identifikaci odběrného místa elektřiny. European Article Number se do češtiny přeloží jako mezinárodní číslo obchodní doložky. Tento kód vzniká při registraci nového odběrného místa elektřiny a zaniká s jeho zánikem.
Můžete se také zeptat, jak vypadá ean kód?
Proto má každé přidělené svůj jedinečný EAN kód (v angličtině European Article Number). Jak takový EAN kód vypadá? Je to kombinace 18 čísel, ne ale jen tak náhodných. Jednotlivé kombinace vám prozradí veškeré podrobnosti o odběrném místě.

Můžete se také zeptat, jak zjistit číslo elektroměru z ean?

Jaká čísla elektroměru a plynoměru potřebuji znát?
  1. EAN je zkratka anglického European Article Number, což v češtině znamená mezinárodní číslo obchodní položky.
  2. Výrobní číslo elektroměru je uvedené přímo na vašem elektroměru a budete ho potřebovat při odečtu elektřiny.
Navíc, kde najdu číslo odberneho místa?
Každému odběrnému místu je přiděleno jeho specifické číslo, které je zapotřebí pro další upřesnění odběrného místa. Toto výrobní číslo elektroměru či plynoměru je proto rovněž nezbytné znát pro snadný a úspěšný přepis energií. Najdete ho přímo na štítku přístroje nebo na faktuře dodavatele energií.

Jak zjistím číslo elektroměru?

K provedení odečtu je nezbytné znát číslo elektroměru, který měří spotřebu Vašeho odběrného místa. Číslo elektroměru naleznete na štítku elektroměru nebo na každé faktuře (strana č. 2, v části "Údaje o měřícím zařízení"). Číslo elektroměru se skládá ze zkratky PRE a kódu obsahujícího písmena a číslice.
Pokud jde o toto, jak poznat odkud je vyrobek?
Jde o malý ovál, uvnitř kterého je uvedena zkratka země posledního zpracování výrobku, podnik pod přiděleným veterinárním číslem a zkratka slov "Evropské společenství", tedy "ES", případně "EG".

Co je QR kód a jak funguje?

Abyste mohli QR kód využít, resp. se dostat k informacím „za ním", potřebujete čtečku – aplikaci, kterou nainstalujete do svého smartphonu. Jakmile ji otevřete, aktivuje se čočka fotoaparátu, vy ji namíříte na QR kód. Aplikace sejme uložené informace a udělá požadovanou akci.
Někdo se také může ptát, jak poznat kde byl vyrobek vyroben?
Pokud je zboží vyrobeno v EU, může si výrobce zvolit, zda uvede „Made in EU" nebo konkrétní zemi „Made in xxxx". Pokud výroba jednotlivých části produktu probíhá ve více zemích, platí jako země původu ta poslední, kde daný produkt vznikl. Povinnost uvádět zemi původu je v případě dováženého zboží ze 3. zemí.

Navíc, která banka má kód 0100?

Komerční banka má hlavní sídlo v Praze 1, v ulici Na Příkopě 33, 114 07. Její IČO je 45317054. Najdete ji pod kódem 0100 a BIC kódem KOMBCZPP.

By Gerhard Wolfenden

Jak odemknout zamčený disk? :: Jak zjistit telefonní číslo ze SIM karty?
Užitečné odkazy