Domovská stránka > J > Jak Obnovit Obchod Play?

Jak obnovit Obchod Play?

Otevřete Nastavení telefonu a přejděte na záložku „Aplikace a oznámení“ / „Aplikace“ *. Ze seznamu aplikací vyberte Obchod Google Play. Pokud se zobrazí možnost „Povolit“, klikněte na ni.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak stahovat aplikace na Huawei?

Pokud již vlastníte smartphone s operačním systémem Android nebo iOS, pak jedna z nejjednodušších cest na přenesení všech aplikací i dat, do nového smartphonu Huawei, je aplikace Phone Clone. Stačí stáhnout tuto aplikaci na obě zařízení a vybrat, který obsah ze starého telefonu do nového budete chtít přenést.
Lidé se také ptají, jak si stáhnout aplikací bez google play?
Pokud vám stále chybí některé oblíbené aplikace, můžete využít nástroje Phone Clone. Tato aplikace dokáže přesunout data z vašeho starého telefonu. Ze zařízení s Androidem i iOS přetáhnete společně s daty (kalendář, SMS, MMS, kontakty) i aplikace. Celý proces přesunu aplikací je velice intuitivní.

Jak otevřít Google Play?

Upozornění: Nejprve musíte telefon nastavit pro přístup na internet a aktivovat účet Google v telefonu.
  1. Otevřete Obchod Play: Stiskněte Obchod Play.
  2. Vyberte aplikaci: Stiskněte vyhledávací pole.
  3. Nainstalujte aplikaci: Vyberte požadovanou aplikaci.
  4. Použijte aplikaci: Stisknutím vyberte právě nainstalovanou aplikaci.
Lidé se také ptají, jak znovu nainstalovat obchod google play?
Přejděte do nabídky »Nastavení | Aplikace | Všechny aplikace« a na seznamu vyhledejte »Obchod Google Play«. Klepněte na tuto položku a následně použijte tlačítko »Vynutit ukončení«. Při dalším spuštění by již aplikace Obchod Play měla opět fungovat správně.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Navíc, jak aktualizovat obchod google play?

Jak aktualizovat Obchod Google Play
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Nastavení Informace. Verze Obchodu Play.
  4. Zobrazí se zpráva s oznámením, zda je Obchod Play aktuální. Klepněte na Rozumím.
Jak nainstalovat WhatsApp do mobilu Huawei?
Otevřete App Gallery (obchod s aplikacemi Huawei). Vyhledejte WhatsApp. Klepněte na první výsledek s názvem „WhatsApp - oficiální aplikace". Otevře se stránka pro stahování na webu WhatsApp.com.

Co nefunguje na Huawei?

V obchodě Huawei zatím bohužel chybí Facebook, Instagram i Twitter, což je pochopitelně problém. Facebook včetně Messengeru nicméně bez problémů najdete v Amazon Appstore. Amazon vám nabídne i Instagram. Co naopak chybí, je Twitter, který nenajdete ani v jednom z obchodů.
Když to vezmeme v úvahu, kde stáhnout huawei appgallery?
Jak můžu nainstalovat aplikaci HUAWEIAppGallery?
  1. Otevřete webovou verzi aplikace HUAWEIAppGallery.
  2. Klepněte na obrazovce na tlačítko stahování.
  3. Při instalaci klienta HUAWEIAppGallery postupujte podle pokynů na obrazovce.

Pokud jde o toto, jak nahradit google play?

Za ty nejpoužívanější zmíním 2. To jsou Apkpure a Aptoide (kvůli bezpečnosti úplně nedoporučuju). Opět stačí pustit prohlížeč do kterého napíšete „Apkpure download" nebo „Aptoide download" a zase stáhnete příslušný soubor přes který obchod s aplikacemi nainstalujete.

By Corydon Bottone

Similar articles

  • Co používat místo Google Play?

    Obchod Play není ve výchozím nastavení zahrnut. I ten má alternativy, například Yandex Store, Amazon Appstore nebo F-Droid. Jako náhradu lze použít zcela jiný systém.

  • Jak obnovit touchpad?

    Podívejte se, zda má váš notebook v horní řadě kláves ikonu touchpadu. Modré ikony jsou obvykle na klávese F5 nebo F7. Touchpad se opět aktivuje, pokud současně stisknete klávesu s ikonou a klávesu Fn.

  • Jak obnovit Firefox?

    Pokud chcete obnovit výchozí nastavení Firefoxu, vyberte možnost Nápověda a poté Další technické informace. Přejděte k potvrzovacímu dialogu a klikněte na možnost Obnovit Firefox. Prohlížeč se ukončí a obnoví své nastavení.

  • Jak instalovat aplikace bez Google Play?

    Phone Clone vám pomůže najít vaše oblíbené aplikace. Do této aplikace lze přesunout data ze starého telefonu. Aplikace s daty můžete přetáhnout z obou zařízení. Proces přesunu aplikací je velmi jednoduchý.

  • Jak obnovit Windows 10 v biosu?
  • Jak obnovit zalohu?
  • Co to je cross play?
  • Jak nabít Google Play?
Jak se naučit v Excelu? :: Jak odstranit data z PDF?
Užitečné odkazy