Domovská stránka > J > Jak Obnovit Messenger?

Jak obnovit Messenger?

To se dělá v prohlížeči v Nastavení. Odtud se dostanete do karty „Vaše informace na Facebooku“ (je vlevo v horní části obrazovky). Nyní zvolíte možnost „Stažení vašich informací“. Vyskočí na vás nabídka, kde zakliknete, že chcete stáhnout pouze zprávy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

A další otázka, jak obnovit zprávy na messengeru iphone?

Stačí kliknout Zprávy Messenger z levého postranního panelu a poté zobrazit podrobnosti v pravém okně. Poté vyhledejte a zkontrolujte zprávu, kterou chcete obnovit. Nakonec klikněte na ikonu Zotavit se zobrazíte smazané zprávy na Facebooku.
A další otázka, jak získat zpět ukradený facebook?
Pokud kontrolu nad vaším účtem převzal někdo jiný, v první řadě si ho zabezpečte tak, abyste k němu měli přístup jen vy. Můžete si vybrat z těchto dvou možností: Pokud pořád máte přístup ke svému účtu, obnovte si heslo. Pokud nemáte přístup ke svému účtu, postupujte podle průvodce pro zabezpečení účtu.

Navíc, jak obnovit tajnou konverzaci na messengeru?

Tajné konverzace se dají zapnout i vypnout v nastavení Messengeru. Pokud byste možnost tajných zpráv nemohli najít, zkontrolujte, že je funkce povolena. V hlavní nabídce a přehledu kontaktů klepněte vpravo nahoře na ikonu pro vytvoření nové zprávy.
Co dělat když mi nejde Messenger?
V levém horním rohu části Chaty klepněte na svůj profilový obrázek. Posuňte se do dolní části stránky a klepněte na Nahlásit technický problém. Do textového pole napište popis problému, včetně toho, co jste dělali, když jste na problém narazili. Klepněte na Odeslat.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Následně, jak zobrazit odebranou zprávu?

Ne, odstraněné zprávy a konverzace si nemůžete zobrazit. Odstraněním zprávu trvale odeberete ze svého seznamu chatů. Pamatujte, že odstraněním zprávy nebo konverzace ze seznamu chatů zprávu neodstraníte ze seznamu chatů člověka, se kterým jste chatovali.
Jak stáhnout zprávy z Messengeru?
Z nabídky vyberte Nastavení a v levém menu pak Vaše informace na Facebooku. Dále klikněte na Stažení vašich informací. Zde si již můžete zvolit, co konkrétně chcete stáhnout - ve Vašem případě klikněte vpravo na Zrušit výběr všech a zvolte pouze Zprávy.

Jak najít na Facebooku staré zprávy?

Jak vyhledat konverzaci chatu na Facebooku:
  1. V klikněte v nabídce vlevo na Messenger.
  2. V oddílu Chaty klikněte vlevo nahoře na Prohledat Messenger.
  3. Vyhledejte jméno kontaktu, název konverzace nebo klíčová slova. Pokud vyhledáváte klíčové slovo, klikněte na Vyhledat ve zprávách „[klíčové slovo]".
Jak se podívat na fotky v Messengeru?
Jak si zobrazím všechny fotky sdílené v chatu na Messengeru?
  1. V oddílu Chaty otevřete konverzaci.
  2. Nahoře v chatu klepněte na jméno.
  3. Klepněte na Zobrazit fotky a videa.

A jak resit zablokovany facebook?

Pokud byl vašemu příteli zablokován účet, musí daný uživatel podat odvolání z e-mailu, který byl spojen s jeho účtem na Facebooku. Nezapomeňte, že informace o účtu nesdělujeme nikomu s výjimkou držitele účtu a že na odvolání zaslaná jménem přítele nijak nereagujeme.

By Lesya

Similar articles

Co dělat když se mi někdo naboural do Facebooku? :: Jak se přihlásit do Minecraft?
Užitečné odkazy