Domovská stránka > K > Kde Je Záloha Iphone V Pc?

Kde je záloha iPhone v PC?

Vyhledání zálohovací složky v systémech Windows 8 nebo 10

Do vyhledávacího pole zadejte %appdata%. Pokud své zálohy nevidíte, zadejte %USERPROFILE%. Stiskněte Enter. Dvakrát klikněte na tyto složky: Apple nebo Apple Computer > MobileSync > Backup.

Přečtěte si více

Související článek

Kdy vyjde iPhone 16?

Na konferenci byl představen nový operační systém pro Apple. Jednou z novinek, které přináší, je změna odemykací obrazovky. Finální verze nového systému přijde na podzim a letos tomu nebude jinak.

Následně, jak zálohovat iphone do mac?

S připojením Wi-Fi můžete zálohovat zařízení pomocí iCloudu. Nemusíte zařízení připojovat k počítači, abyste pomocí iCloudu mohli zálohovat. Zálohy na iCloudu zahrnují téměř všechna data a nastavení z vašeho zařízení.
A jak zálohovat telefon do počítače?
Otevřete Nastavení, přejděte do Systém > Záloha a obnova > Záloha dat > Externí úložiště a klepněte na možnost Skenovat sdílené složky. Poté, co vaše zařízení s pomocí skenování Wi-Fi detekuje PC nebo zařízení NAS ve stejné síti, klepněte pro přístup k zařízení a přidání jeho sdílené složky.

A proč mi nejde zálohovat iphone?

Zkontrolujte, jestli jste připojení k Wi-Fi. Zkontrolujte rychlost odesílání dat. Nechte zařízení připojené k napájení a Wi-Fi síti po dobu 24 hodin. Když se zálohování ani pak nedokončí, archivujte důležitá data a pak kontaktujte podporu Apple.
Jak zálohovat iPhone na nás?
V takovém případě stačí akorát možnost aktivovat v Nastavení, kde je potřeba kliknout na své jméno, následně na možnost iCloud a otevřít kartu Záloha na iCloudu. Zde už jen stačí možnost aktivovat a iPhone se následně bude automaticky zálohovat v případech, kdy bude připojený k síti Wi-Fi.

Související článek

Jak dlouho bude podpora iPhone 7?

Možnost stáhnout nejnovější aktualizační balíček stále nabízí pět let starý Apple iPhone 7.

A jak zmenit uloziste itunes?

V aplikaci iTunes na PC použijte příkaz Úpravy > Předvolby a potom klikněte na Pokročilé. Klikněte na Změnit a vyberte pro soubory nové umístění. Nové skladby a další importované položky budou od této chvíle ukládány na nové místo.
Jak změnit umístění zálohy iPhone?
Pro Mac OS je asi nejsnazší cesta si stáhnout iPhone Backup Extractor a po spuštění jít do Preferences a tam vybrat Backups. Ve spodní části okna je možné kliknutím na Change změnit složku, kam se budou ukládat zálohy. Přístup k změně umístění místa zálohy je v této aplikaci i bez nutnosti si ji kupovat.

Můžete se také zeptat, jak obnovit iphone ze zálohy?

Obnovení iPhonu ze zálohy na iCloudu
  1. Zapněte nový nebo nově vymazaný iPhone.
  2. Podle online pokynů vyberte jazyk a oblast.
  3. Klepněte na Nastavit ručně.
  4. Klepněte na „Obnovit ze zálohy na iCloudu" a pak postupujte podle pokynů na displeji.
Jak zálohovat telefon s Androidem do PC?
Zálohy přes mobilní aplikace

Stejně tak můžete pro zálohování využít i cloudový prostor Google Disku. Stačí otevřít aplikaci v mobilu a přes tlačítko plus nahrát na cloud potřebné soubory V případě potřeby si můžete uložené dokumenty z cloudu opět stáhnout do telefonu.

A další otázka, jak zálohovat android do počítače?

Přes aplikaci Google Drive zálohujte vámi vybraná data. Na novém smartphonu s Androidem se přihlaste přes svůj Google účet. Začne proces synchronizace a všechna data budou přenesena do vašeho nového telefonu.

By Brigit

Similar articles

Jak zálohovat celý telefon? :: Jak Zálohovat iPhone do počítače?
Užitečné odkazy