Domovská stránka > J > Jak Udělat Cenzuru Na Fotce?

Jak udělat cenzuru na fotce?

Klikněte na „Detekovat obličeje“ a Zoner Photo Studio X už si poradí. V možnostech nástroje si zvolíte, jestli chcete obličej překrýt elipsou nebo kruhem a vyberete metodu anonymizace. Na výběr máte pixelizaci, rozmazání a překrytí barvou.

Přečtěte si více

Související článek

Jak si udělat iOS 14?

Nainstalovat ji může každý. Pokud budete postupovat podle pokynů, můžete si stáhnout konfigurační profil. Nastavení lze použít k instalaci staženého konfiguračního profilu. Poté je třeba telefon obnovit.

A další otázka, jak zaostrit fotku na iphonu?

Zaostřeno na zaostřování

Stačí při pořizování fotografie dlouze podržet prst na místě, na které chcete zaostřit – dojde k „uzamčení" zaostření a nemusíte si už dělat starosti. Aktivaci funkce vám potvrdí nápis „AE/AF Vypnuto" v horní části displeje.
Jak udělat Rozmazany efekt?
Kombinací fotografování s otevřenou clonou (malé clonové číslo) a objektivem s velkým přiblížením (teleobjektivy) je možné zvýraznit ostrý hlavní motiv na neostrém pozadí. Díky tomu může například portrét na fotografii krásně vyniknout. Pro napodobení tohoto efektu je možno použít gaussovské rozmazání.

Když to vezmeme v úvahu, co delat kdyz mi nefunguje predni kamera?

Objektiv a laser jemně otřete čistým kouskem látky.
  1. Pokud jsou fotky a videa rozmazané nebo se fotoaparát špatně zaostřuje, vyčistěte objektiv.
  2. Pokud je telefon vybaven laserovým senzorem, vyčistěte ho také. Podívejte se, kde se na telefonu Pixel nebo na zařízení Nexus nachází objektiv a senzor.
Jak rozostřit pozadí?
LightX Photo Editor & Photo Effects (Android/iOS, zdarma s In-App nákupy) LightX je hodně o hraní si. Umí nejen dvojí expozici, jako Fuzion nebo Diana, ale na pozadí např. Portrétu si můžete vložit cokoli, klidně pozadí z jiné fotografie, jakkoli jej přebarvit nebo také rozostřit.

Související článek

Jak udělat defragmentaci disku?

Nabídka Start se nachází v levém dolním rohu obrazovky. Klepněte na disk. Vlastnosti naleznete v rozevíracím poli. Tlačítko Defragmentace najdete na kartě Nástroje.

Navíc, jak zaostřit fotku z messengeru?

Tento postup je naprosto jednoduchý. Stačí si vybrat uživatele, kterému chcete poslat svojí fotografii. Vše děláte klasickým způsobem, ale než kliknete na tlačítko odeslat, tak klikněte na kolečko s tužkou a poté na tlačítko HD. Tím si totiž vyberete kvalitu odesílané fotografie.
Jak doostřit obrázek?
V takovém případě použijte Štětcový filtr (B) v modulu Vyvolat. K lokálnímu doostřování slouží posuvník Korekce doostření. Posuňte ho do kladných hodnot pro zaostření nebo do záporných hodnot pro rozmazání. Tímto způsobem snadno doostříte například odlesky v očích nebo řasy.

Jak zlepsit kvalitu fotek na iPhone?

Le Režim HDR (široký dynamický rozsah) vám umožní pořizovat krásné fotografie, aniž byste je museli upravovat, na pozadí s vysokým kontrastem. Vaše zařízení iPhone poté pořídí řadu fotografií za sebou s různou expozicí, aby je sloučilo a zvýraznilo tak světlé body i stíny vašich fotografií.
A další otázka, jak zlepsit kvalitu fotek na instagramu?
Využijeme k tomu speciální aplikaci, která je k nalezení v App Store pod názvem Image Resizer Free. Po stažení aplikaci spusťte a následně v levém dolním rohu obrazovky klikněte na „+" v kroužku a vyberte fotografii, kterou chcete upravit pro nahrání na Instagram bez zmenšování. Fotografie se poté otevře v náhledu.

Jak rozmluvit?

Jednoduše předstírejte, že s někým telefonujete. Uznáváme, že tato technika je spíše pro odvážné. Ale hodí se vám v případě, že se potřebujete rozmluvit například před důležitou schůzkou a nemáte jinou možnost. Čím intenzivněji jazyk trénujete, tím rychleji si ho osvojíte.

By Jarred Blackstone

Similar articles

Jak skenovat text na iPhonu? :: Jak odstranit Rozmazani fotky?
Užitečné odkazy