Domovská stránka > J > Jak Nastavit Záhlaví?

Jak nastavit Záhlaví?

Poklikejte do oblasti záhlaví nebo zápatí (v blízkosti horního nebo dolního okraje stránky) a otevřete kartu Záhlaví a zápatí. Pokud chcete propojení mezi oddíly vypnout, vyberte Propojit s předchozím.

Přečtěte si více

Související článek

Jak nastavit soukromé připojení?

Chcete-li zkontrolovat zabezpečení webové stránky, podívejte se napravo od webové adresy na stav zabezpečení: "Zabezpečeno". Chcete-li zobrazit podrobnosti o webu, vyberte ikonu . Můžete zjistit, zda Chrome považuje připojení za soukromé.

Jak udělat na každé stránce jiné Záhlaví?

Zvolte příkaz Soubor > Vzhled stránky. Přepněte na kartu Rozvržení. V poli Záhlaví a zápatí zaškrtněte okénko různé liché a sudé. Klepněte na OK.
Pokud jde o toto, co patří do záhlaví?
V hlavičce (záhlaví) dopisu se uvádí název a úplná poštovní adresa odesílatele. Může zde být uveden také údaj o zápisu subjektu v obchodním rejstříku, IČO a kontaktní údaje odesílatele. Tyto údaje mohou být umístěny také na dolním okraji strany.

Pokud jde o toto, jak se píše záhlaví?

Oblast záhlaví nebo zápatí na stránce a panel nástrojů Záhlaví a zápatí otevřete volbou z nabídky Zobrazit – Záhlaví a zápatí. 2. Záhlaví vytvoříme tak, že do oblasti pro záhlaví vepíšeme text nebo vložíme pole či grafický objekt.
A kde je záhlaví?
Záhlaví je text, který je umístěn v horní části stránky a je vizuálně oddělen od vlastního obsahu. Tento knižní prvek najdeme především v knihách, katalozích, bulletinech, časopisech, novinách a dalších vícestranných publikacích a periodikách.

Související článek

Jak nastavit stav baterie?

Přejděte do nastavení a zobrazte procento výdrže baterie.

A další otázka, jak propojit záhlaví?

Vyberte Rozložení > konce > Další stránka. Poklikejte na záhlaví nebo zápatí na první stránce nového oddílu. Kliknutím na Propojit s předchozím tuto možnost vypněte, a zrušte tak propojení záhlaví nebo zápatí s předchozím oddílem. Poznámka: Záhlaví a zápatí jsou propojená samostatně.
Jak vložit nadpis do záhlaví?
Přejděte na kartu Záhlaví / Zápatí dvojitým kliknutím na mezeru v záhlaví. Poté přejděte na Vložit -> Rychlé části -> Pole. Vyhledejte StyleRef v seznamu Názvy polí a klikněte na něj. Poté na kartě Název stylu najděte styl záhlaví, který jste použili (například Nadpis 1) a klikněte na OK.

Někdo se také může ptát, co to je zápatí?

Zápatí stránky je v typografii text, který je umístěn na dolní části stránky vytištěného textu a je vizuálně oddělen od vlastního těla textu. Tradičně je zápatí stránky vyhrazeno pro čísla stránek. Počítačové editory textu umožňují nadefinovat text, který se na jednotlivých stránkách v zápatí automaticky opakuje.
Jak zrušit záhlaví na druhé stránce?
Odebrání všech záhlaví a zápatí
  1. Přejděte na Rozložení > Vzhled stránky > Záhlaví a zápatí.
  2. V části Záhlaví nebo Zápatí v místní nabídce vyberte (žádné).

Jak nastavit záhlaví od Určitě stránky?

Na kartě Vložení klikněte na Záhlaví > Upravit záhlaví (nebo Zápatí > Upravit zápatí). Zvolte možnost Jiné na první stránce. Poznámka: Možnost Jiné na první stránce můžete použít na první stránce jakéhokoli oddílu dokumentu, nejen na úplně první stránce.

By McGurn

Similar articles

Jak aktualizovat záhlaví? :: Jak formátovat záhlaví?
Užitečné odkazy