Domovská stránka > J > Jak Psát Web Nadpis?

Jak psát web nadpis?

Ve výchozím stylu prohlížečů jsou nadpisy blokové ( display: block ) a zobrazují se tučné ( font-weight: bold ). První tři úrovně ( <h1> až <h3> ) jsou navíc větším písmem než prostý text. Nadpis <h4> se potom zobrazuje zpravidla stejně jako běžný tučný text. Nadpis <h5> je už menší než prostý text.

Přečtěte si více

Související článek

Jak psát znaky Unicode?

Chcete-li vložit znak, zadejte kód znaku a stiskněte tlačítko X.

Jak udělat mezeru v HTML?

Do HTML se zapisuje sekvencí "&nbsp;" (bez uvozovek), což znamená Non Breaking SPace (angl. doslova "ne-zlomitelná mezera"). Mezi dvěma slovy oddělenými pouze nedělitelnou mezerou prohlížeč nesmí zalomit řádek, proto se tomu říká i "tvrdá mezera".
Navíc, jak udělat odstavce v html?
Příkaz <P> definuje nový odstavec, příkaz <BR> (break) způsobuje ukončení současné řádky a přesun na řádku další. Prohlížeč na konci odstavce ukončuje řetězec textu automaticky, ale v rámci odstavce lze vynutit přechod na novou řádku právě příkazem <BR>. Jazyk HTML je jednoduchý.

Jak udělat nadpis v HTML?

Jazyk HTML poskytuje šest velikostí nadpisů. Příkazy pro nadpis jsou definovány jako <H1> - <H6>, přičemž <H1> je největší a <H6> nejmenší nadpis.
Můžete se také zeptat, jak psát web text?
CSS vlastnost text-decoration určuje podtržení textu a jiné "přikrášlení".
...
Podpora.
ProhlížečZákladní podpora ve verzíchNové vlastnosti
Internet Explorervšechny verzenové vlastnosti nepodporuje
Firefoxvšechny verzeneumí text-decoration: skip
Operavšechny verzeod verze 44 umí vše
Chromevšechny verzeod verze 57

Související článek

Jak psát Cislice na Macbook Air?

Číslice je #49870. Je to tak, že musíte držet shift a pak psát číslice a pak psát diakritiku, když ji nedržíte.

Navíc, jak psát web řádkování?

Jelikož je běžné odřádkování klávesou Enter v HTML kódu většinou chápáno jako nějaký bílý znak bez zvláštního významu, pro vynucení nového řádku slouží značka <br> (má zakázanou koncovou značku).
Jak udělat mezeru?
Nejjednodušším způsobem pro zápis pevné mezery je kombinace více kláves (tzv. klávesová zkratka). Stiskněte levý nebo pravý Ctrl, k němu klávesu Shift a nakonec mezerník.

Jak se dělá nedělitelná mezera?

Na PC se nezlomitelná mezera častokrát píše pomocí kláves Ctrl + Shift + mezera. V případě, že Vám výše uvedený způsob nefunguje, je vždy možné se spolehnout na ASCII kódy, kde se nezlomitelná mezera napíše zmáčknutím klávesy Alt a vyťukání kódu 0160 na numerické klávesnici. Po puštění Altu se pevná mezera napíše.
Pokud jde o toto, jak na pevnou mezeru?
V operačním systému. Microsoft Windows – přidržením Alt a současně sekvencí 0 1 6 0 na numerické klávesnici (Alt a číslo 0160 dle použité kódové stránky). macOS – pomocí ⌥ + mezerník .

Můžete se také zeptat, jak dělat poznámky v html?

Jako text komentáře můžeme uvést prakticky cokoliv, výjimku tvoří dvojice znaků ` -- ' vyhrazená pro uzavření komentáře. V praxi poslouží komentáře ke vložení poznámek, podle kterých se můžeme lépe orientovat v HTML kódu. Komentářem můžeme obalit kusy HTML kódu, které nechceme dočasně zobrazovat.

By Gardener

Similar articles

  • Jak psát respektive?

    Existují dva způsoby, jak může být koncipován několikanásobný větný člen. I když tomuto doplnění nerozumíme, píšeme před ním vždy čárku.

  • Jak psát web bezpecne barvy?

    Vybledlou barvu, která se běžně píše #aabbcc, lze také napsat #abc. Je to užitečné při zápisu bezpečných barev.

  • Jak začít psát detektivku?

    Nejdůležitější je prostředí. Vymyslím si takové, které je mi blízké, mám ho rád a hodně o něm vím. Pokud dávám dohromady osnovu, musím na začátku vědět, co se bude dít. Nevím, jaké budou postavy v knize. Pokud píšu často.

  • V čem psát dokumenty?

    Pokud se spokojíte pouze s programem pro psaní dokumentů, můžete si vybrat bezplatný textový editor. V operačních systémech Windows existuje jen velmi málo produktů pro kancelářské potřeby. Najdete zde Poznámkový blok, Wordpad a Outlook Express.

  • Jak psát v bodech?
  • Kam psát HTML?
  • Jak psát title?
  • Jak psát na počítači?
Jak podtrhnout text v HTML? :: Jak smazat vlastní vyzvánění z iPhone?
Užitečné odkazy